Biletul zilei Cota 2 – 15.09.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 29.2%
Castigate: 7/24
Unitati: -857

O noua seara de Liga Campionilor, cu meciuri foarte interesante si parca mai echilibrate, cu cateva adevarate derby-uri, intre echipe care usor ar putea juca chiar si finala. Am ales totusi un pronostic combinat pe goluri de la un meci, care mie imi lasa niste semne de intrebare.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 15.09.2021

Manchester City – RB Leipzig (ora 22:00)

Seara zilei de miercuri ne-a pregatit o confruntare intre 2 echipe care se vor duela in cadrul primei runde din Grupa A, o grupa care pare a fi de foc. Echipa gazda pleaca cu prima sansa, dar totusi aceasta cota destul de mica la victorie mi se pare exagerata, avand in vedere ca nici echipa germana nu mai este la prima experienta europeana.

Englezii vin dupa 3 victorii consecutive, dar sa nu uitam ca la debut a avut 2 esecuri, cu Leicester si Tottenham. In schimb RB Leipzig a fost umilita in week-end de campioana en-titre, Bayern Munchen in derby-ul rundei 4 din Bundesliga.

Ma astept sa vad o partida deschisa si care sa aiba un debut furtunos, cu 2 echipe carora le place sa practice un fotbal ofensiv. Pronosticul de ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri in meci mi se pare unul cu peste 90% sanse de reusita, cu sperante mari sa se realizeze inca din primele 60 de minute ale partidei.

Leave a Comment: