Biletul zilei Cota 2 – 15.11.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 57%
Castigate: 4/7
Unitati: 189

Ne apropiem cu pasi mari spre ultimele partide din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 si pentru luni sunt partide destul de complicate de pariat pe ele, motiv pentru care o sa aleg sa pariez pe una de acest gen si pe un meci dintr-o competitie mai slab cotata.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 15.11.2021

Derby U23 – Reading U23 (ora 21:00)

Poate ca va era dor de meciuri jucate intre echipele de U23 din Anglia si cum am avut parte de foarte multe satisfactii pana acum, pariind pe goluri pe aceste partide, m-am hotarat sa mizez pe acest duel din Premier League Cup. Voi merge pe un pronostic in care trebuie sa vedem cel putin 3 goluri in meci.

In 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Derby U23 s-au marcat peste 2.5 goluri. De asemenea, acelasi procentaj il are si echipa oaspete, ultima partida a acesteia terminandu-se la egalitate scor 2-2.

Cele 2 combatante s-au confruntat de 2 ori pana acum si in ambele meciuri s-au marcat minim 3 goluri.

Irlanda de Nord – Italia (ora 21:45 )

Dupa cum v-am promis, in aceasta dubla de azi voi merge si pe un duel din calificarile pentru Cupa Mondiala din 2022, singurul care mi-a inspirat increderea. In acest meci Irlanda de Nord va primi vizita campioanei europene Italia, care inca nu e sigura de o calificare directa, motiv pentru care este obligata sa castige in aceasta seara.

Echipa gazda nu are la ce sa mai spere ci doar sa faca o impresie buna in aceasta ultima etapa. Italia cu siguranta va incerca sa atace inca din prima repriza si sa deschida cat mai repede scorul. Nu cred ca gazdele vor reusi sa le puna piedica italienilor in drumul spre mondiale.

In confruntarea din tur, Italia a castigat cu scorul de 2-0, exact scorul de care avem nevoie si de aceasta data pentru a inverzi pronosticul.

Leave a Comment: