Biletul zilei Cota 2 – 16.06.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 1

Chiar daca toata lumea se afla in febra EURO 2020, eu voi alege sa merg in continuare pe 2 pronosticuri din campionate mai putin importante, dar totusi cotele ne ajuta sa ajungem sa facem profit! Va recomand sa cititi in continuare toate datele statistice de la cele 2 partide!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 15.06.2021

Empoli U19 – Spal U19 (ora 16:00)

Miercuri dupa-amiaza vom avea parte de un duel intre Empoli U19 si Spal U19, doua echipe care se afla in lupta directa pentru ocuparea ultimei pozitii care duce in Play-Off.

In 5 din ultimele 6 partide disputate de Spal U19 s-au marcat peste 2.5 goluri si cu siguranta aceasta isi doreste sa impresioneze si in acest meci pentru a putea ramane in continuare pe o pozitie de Play-Off.

In schimb gazdele au o medie de aproape 4 goluri pe etapa, in cele 29 de runde jucate, ultima runda fiind pierduta cu scorul de 5-1. Este ultima sansa de a ramane in carti pentru ocuparea locului 6.

Precedenta confruntare directa a fost castigata de Empoli U19, cu scorul de 3-2, aceasta conducand atat in prima repriza, cat si la final.

Keflavik – Kopavogur (ora 21:00)

Pepsideild din Islanda, ne-a pregatit pentru aceasta zi 5 partide din runda 8, toate anuntandu-se a fi foarte interesante, dar acest duel echilibrat mi-a atras atentia si voi paria cu o siguranta crescuta pe un pronostic pe goluri.

In ciuda cotelor destul de mari oferite de bookmakeri pentru goluri marcate in acest meci, voi miza pe un pronostic de tip combo sau/sau in care trebuie sa avem minim 3 goluri in meci sau cel putin unul in fiecare poarta. Observam ca ambele echipe au o medie de peste 3 goluri in cele 5 etape disputate pana acum.

In analiza efectuata de mine despre aceasta confruntare, m-am oprit si asupra intalnirilor directe, acestea ajungand la 11 consecutive in care pronosticul oferit de mine s-a inverzit.

Leave a Comment: