Biletul zilei Cota 2 – 16.09.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 57%
Castigate: 4/7
Unitati: 189

Venim dupa un bilet castigator oferit de catre meciul din Liga Campionilor, unul foarte spectaculos, fapt ce ne da o motivatie in plus pentru cea de-a doua parte a lunii septembrie, si am incredere foarte mare ca il vom inverzi si pe acesta. Pentru azi vom avea o tripla pe goluri care ajunge la o cota de 2.01.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 16.09.2021

Galatasaray – Lazio (ora 19:45)

Europa League ofera intotdeauna meciuri spectaculoase si goluri multe. Avand in vedere ca este prima etapa, ma astept ca toate echipele sa incerce sa aiba un debut cat mai bun si de ce nu sa obtina 3 puncte. Vom avea parte de un mic derby, intre 2 nume destul de mari in Europa, care ar fi putut sa joace lejer in Liga Campionilor.

Cu siguranta golurile nu vor lipsi, Galatasaray dorind sa isi ia revansa in fata suporterilor, pentru prestatia cu care nu prea a impresionat in ultima perioada.

Echipa turca a ajuns la o serie de 17 partide la rand cu minim 2 goluri, punand la socoteala atat partidele oficiale, cat si cele amicale. De asemenea Lazio in toate cele 3 etape jucate a avut parte de peste 1.5 goluri.

Slavia Praga – Union Berlin (ora 19:45)

Aceasta noua competitie, Europa Conference League, este sora mai mica a Europa League, dar nu cred ca echipele implicate aici se vor menaja prea tare, incercand sa demonstreze ca este doar o intamplare sa se afle aici, si de fapt ar merita ceva mai bun.

Campioana Cehiei a fost eliminata pe rand, din Liga Campionilor si din Europa League, ajungand sa se multumeasca cu aceasta a treia competitie, unde a nimerit intr-o grupa destul de grea, cu Feyenoord, M. Haifa si Union Berlin.

Slavia Praga a ajuns la 7 meciuri consecutive cu aceasta borna de 2 goluri in 90 de minute. Chiar daca in ultima etapa de campionat, germanii au terminat la egalitate 0-0, are o medie de 2 goluri pe partida.

Frankfurt – Fenerbahce (ora 22:00)

Derby-ul grupei D din Europa League, ni le aduce fata in fata pe Frankfurt si Fenerbahce, favoritele principale la ocuparea unei pozitii de calificare mai departe. Cu siguranta va fi un duel aprins intre cele 2 echipe, si sper sa nu ne lase prea mult cu sufletul la gura si sa vedem cat mai repede pronosticul de 2+, inverzit.

In 7 din precedentele 8 meciuri jucate de Frankfurt s-au inscris cel putin 2 goluri, iar Fenerbahce ajungand la 4 partide consecutive cu acest barem indeplinit.

Singura confruntare directa, a fost una amicala, jucandu-se in 2006 si s-a terminat la egalitate cu scorul spectaculos de 2-2.

Leave a Comment: