Biletul Zilei Cota 2 17.02.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 17.02.2021 –  Astazi sper sa reusim verdele si sa mai recuperam din unitatile pierdute in ultima perioada. O cota 2 formata din doua partide interesante, cea din Champions League, unde „dragonii” viseaza la primul succes in fata lui Juventus, si una din Tunisia, acolo unde liderul poate sa-si consolideze prima pozitie jucand in fata celei mai slabe formatii din Tunisia. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 17.02.2021

Ponturi pariuri Porto – Juventus (ora 22:00)

Gazdele intalnesc un adversar pe care nu au reusit sa-l invinga niciodata pina acum in cele cinci confruntari de pina acum in Europa, Juventus avind pina acum patru succese si o remiza.

Plecind de la ideea ca „dragonii” nu au reusit pina acum sa inscrie lui Juventus gol pe teren propriu ma astept ca azi sa reuseasca „sa sparga” traditia, mai ales ca oaspetii nu au o aparare care sa exceleze in actualul sezon, 19 goluri primite in 21 de jocuri din Serie A.

Porto nu a primit pina acum gol acasa in partidele jucate in grupele Champions League, trecind 467 de minute de la ultimul gol primit in competitie, de altfel sunt si singurele incasate, la infringerea 1-3 cu Manchester City.

Un joc greu pentru gazde in fata unei formatii care a castigat de 11 ori in ultimele lor 13 confruntari in Champions League, doar doua infringeri. Oaspetii sunt alaturi de Atalanta, Barcelona și Chelsea, singurele trupe care au castigat in toate jocurile din deplasare din UCL in actuala editie.

Ca o curiozitate, ca si in campionat in actuala editie de Serie A, toate sperantele ofensive ale oaspetilor se leaga de portughezul Cristiano Ronaldo, 62 de reusite in 66 de prezente, in cupele europene.

Pont: G 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Kairouaise – Esp. Tunis (ora 15:00)

Oaspetii vor juca la victorie pe terenul echipei din Kairouaise, acolo unde gazdele de azi au pierdut pina acum toate cele cinci dispute in campionat. Doar doua remize au reusit gazdele, avind doua puncte in clasament, ambele obtinute in deplasare.

Un golaveraj de 4-16 acasa in cinci meciuri, si de 6 -27 la general dupa 12 etape, fac din echipa gazda codasa clasamentului si trupa cu cea mai slaba aparare, dar si cel mai prost atac.

Oaspetii doar trei puncte cedate in deplasare din maximum de 15, golaveraj 8-4, si ar putea azi sa-si imbunatateasca numarul de goluri inscrise, sper sa fie minim doua.

Pont: O 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

17.02

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !