Biletul zilei Cota 2 – 17.06.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 1

Biletul zilei Cota 2 din aceasta zi va fi unul foarte simplu si ma astept sa fie foarte rapid castigator. Acesta va fi compus dintr-un singur pronostic, care este menit sa ne aduca profitul cautat de toti pariorii. Haideti ca v-am starnit curiozitatea, acum sa trecem si la mai multe detalii despre partida!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 12.06.2021

Danemarca – Belgia (ora 19:00)

S-a inceput deja a doua etapa din grupele EURO 2020, si partidele incep sa fie din ce in ce mai aprinse, incepand sa se contureze si favoritele pentru primele pozitii din grupe.

Belgia este una din cele mai bune echipe ale acestei competitii si chiar si printre favoritele mele la castigarea trofeului. In ciuda faptului ca Danemarca va gazdui acest duel si isi va juca ultima sansa de calificare mai departe, nu cred ca va avea forta sa o impiedice pe Belgia in marsul spre fazele superioare.

Lukaku&Co sunt neinvinsi de 10 partide consecutive, avand 8 victorii si doar 2 rezultate de egalitate. La EURO 2016 Belgia a fost invinsa doar de Italia in grupe, dar de aceasta data pare sa nu aiba un adversar de talia sa.

Danezii au pierdut ambele confruntari directe avute anul trecut in Uefa Nations League, pe teren propriu nereusind sa marcheze vreun gol, in schimb adversarii au inscris cate o data in fiecare repriza.

Leave a Comment: