Biletul zilei Cota 2 – 17.09.2021

Biletele se pare ca in acest moment le alternam, unul bun si unul cu ghinion, cum a fost cel de ieri cand am pierdut din nou la un gol, Lazio nefiind in stare sa marcheze macar o data la Istanbul. Pentru azi vom avea o tripla pe goluri care ajunge la o cota de 2.35.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 17.09.2021

Sagan Tosu – Oita (ora 13:00)

Vineri dupa pranz, ocupanta ultimei pozitii de pe podiumul din J1 League Japoni, va intalni, una din cele mai slabe echipe, care se lupta la retrogradare si isi joaca ultimele sanse de a ramane pe aceasta scena fotbalistica.

Cu siguranta golurile nu vor lipsi, Sagan Tosu dorind sa ramana pe o pozitie de Cupa Asiatica, iar Oita nu va renunta sa spere la salvare. Ultima etapa jucata de acestea ne-a adus minim 2 goluri.

S-a ajuns la 9 confruntari directe consecutive in care am avut peste 1.5 goluri.

Sassuolo – Torino (ora 21:45)

Una dintre cele mai interesante partide din aceasta zi de vineri, ni le pune fata in fata pe Sassuolo si Torino, 2 echipe cunoscute pentru stilul ofensiv practicat .

Am ales acest pronostic safe cu 2+ goluri, dar va recomand, daca doriti o cota mai mare sa pariati direct pe GG3+, asteptandu-ma la un scor cu goluri destul de multe.

Atat echipa gazda, cat si oaspetii vin dupa 4 din ultimele 5 meciuri jucate, cu peste 1.5 goluri, fapt ce ma incurajeaza ca nu vom avea emotii la indeplinirea pronosticului. La fel ca si la japonezi, s-au adunat si la italieni deja 9 meciuri directe consecutive cu 2+ goluri.

Strasbourg – Metz (ora 22:00)

Singura partida din aceasta zi, din Ligue 1 Franta este cea dintre Strasbourg si Metz, doua echipe cu un inceput de slab in acest campionat. Acest fapt va face acest duel si mai competitiv, amandoua avand nevoie urgenta de cele 3 puncte.

Atat Strasbourg, cat si Metz se pot lauda cu toate etapele jucate, in care s-au inscris minim 2 goluri. Acelasi lucru il observam si in duelurile directe, cand in 7 din precedentele 8 au fost peste 1.5 goluri.

Leave a Comment: