Biletul zilei Cota 2 – 17.10.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 57%
Castigate: 4/7
Unitati: 189

Seria de 4 bilete castigatoare la rand a fost intrerupta de lipsa unui gol din partida din liga inferioara din Germania, unde s-au marcat 2 goluri inca din prima parte si din pacate asa a ramas scorul. Dupa cum v-am obisnuit am preferat sa merg pe o dubla pe goluri din campionate mai slab cotate.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 17.10.2021

Lyngby – Hobro (ora 15:00)

1st Division din Danemarca, echivalentul celei de-a doua ligi in campionatul nostru, ne propune pentru aceasta dupa-amiaza un duel intre locul 2 si lanterna rosie a clasamentului. Lyngby este una din favoritele la promovare in acest sezon si chiar daca este pe locul 2 are 2 restante care o pot duce lejer pe fotoliul de lider.

Echipa gazda este una dintre cele mai spectaculoase echipe din campionat, avand pana acum o medie de 3.9 goluri pe etapa. In 8 din ultimele 10 partide jucate de aceasta s-au marcat peste 2.5 goluri. La fel sta si cea mai slaba echipa din aceasta liga daneza, cu 8 din precedentele 10 meciuri cu minim 3 goluri, ajungand deja la 6 partide consecutive cu acest barem de goluri atins.

S-a atins deja un numar de 7 confruntari directe consecutive in care s-au inscris cel putin 3 goluri.

O. Ljubljana – Tabor Sezana (ora 21:15)

Chiar daca vorbim de primul esalon din Slovenia, aceasta liga nu poate fi considerata una puternica. Meciul dintre locul 5 si locul 6 mi-a atras atentia si ma astept sa vad o foame de puncte de ambele parti si care se va concretiza cu siguranta in multe goluri.

In 3 din precedentele 4 partide disputate de echipa gazda s-au marcat peste 2.5 goluri. Tabor Sezana are procentaj de 50% in ultimele 4 meciuri, privind baremul de minim 3 goluri.

M-a impresionat foarte mult si a atarnat foarte greu in alegerea pronosticului faptul ca sunt deja 7 dueluri directe consecutive in care s-u marcat peste 2.5 goluri..

Leave a Comment: