Biletul zilei Cota 2 – 17.11.2021

bz cota 2

Nu sunt eu adeptul pronosticurilor din campionatele cele mai puternice, dar o oferta asa de slaba ca cea de azi mai rar am vazut, asa ca ne incercam norocul pe o dubla pe goluri in Anglia ligi inferioare. Cele doua pronosticuri de azi ne aduc o cota de 2.31.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 17.11.2021

Wigan U23 – Sunderland U23 (ora 15:00)

Premier League Cup este o competitie din Anglia, destinata tinerilor U23 care sunt dornici sa arate ca merita sa prinda si un loc la prima echipa. Se vor intalni liderul grupei E si lanterna acesteia, fapt ce ar trebui sa ii dea echipei gazde o sansa in plus, dar la modul cum se joaca in aceasta competitie, niciodata nu am pariat pe solisti.

Golaverajele detinute de cele 2 combatante este de partea noastra, amandoua avand o medie de 3 goluri. Echipa oaspete vine dupa 5 meciuri consecutive in care s-au inscris peste 2.5 goluri. De asemenea si Eltersdorf ne-a oferit minim 3 goluri in 4 din ultimele 5 partide jucate.

Wigan U23 a castigat ambele confruntari directe si nu ar fi exclus sa o faca si in aceasta seara, dar preder totusi sa merg pe acest pronostic pe goluri.

Gosport – Kings Langley (ora 21:45 )

Cel de-al doilea pronostic este dintr-o liga din fotbalul de cea mai slaba calitate din Anglia, mai exact din Southern League South Division, unde Gosport o intalneste pe Kings Langley. Cele doua combatante din aceasta seara se afla la poli opusi prima luptand pentru una din primele pozitii de pe podium, iar oaspetii se zbat in subsolul clasamentului.

Echipa gazda vine dupa o victorie cu un scor destul de mare, 5-0, in fata lui Merthir Toown ajungand la 3 meciuri consecutive cu minim 3 goluri in total. De asemenea Kings Langley a avut parte de cel putin 3 goluri in 3 din precedentele 4 partide disputate.

In duelurile directe observam ca in 3 din cele 4 jucate s-a inverzit pronosticul propus de mine, mai exact s-au marcat peste 2.5 goluri.