Biletul Zilei Cota 2 18.01.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 23.8%
Castigate: 5/21
Unitati: -1076

Biletul Zilei Cota 2 – 18.01.2021 –  Astazi incercam sa inverzim cota 2 pe un bilet format din doua jocuri din campionatul autohton. Meci de ambitii in Moldova, gazdele dupa acel 0-4 din tur vor sa-si ia revansa. Trupa lui Croitoru tinteste victoria pentru a tine aproape de pozitiile de playoff, la sase puncte de Chindia. Iar la Giurgiu oltenii in cautarea unui gol pe care nu l-au mai reusit de trei etape, insa Budescu si compania se anunta un adversar greu dupa prestatia buna de la Bucuresti cu FCSB. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 18.01.2021

Ponturi pariuri Poli Iasi – Botosani (ora 17:00)

“Derbi” in Moldova intre doua formatii care au suferit in ultimele runde si care fiecare tinteste succesul azi pentru a-si imbunatati situatia din clasament, gazdele pentru a evada de pe ultima pozitie, oaspetii pentru a se apropia de locurile de playoff, momentan fiind pe 10.

Iesenii au de razbunat si acel 0-4 din tur, practic singura victorie a oaspetilor de azi pe teren propriu in actuala editie de campionat. Un bilant general de 23 de partide si cele doua trupe rivale se gasesc la egalitate la victorii, 9-9, alte cinci fiind remize.

In general confruntari cu goluri intre cele doua, sase din ultimele 7 partide din campionat au fost de minim trei reusite, si daca conditiile meteo nu vor fi potrivnice speram ca si azi sa se repete traditia.

Oaspetii au pierdut in ultimul joc acasa cu FC Arges, 0-1, gol primit in prelungiri, dupa o serie de sase etape fara infringere. La rindul lor iesenii sunt pe un drum bun, fara infringere de trei runde si dupa doua deplasari grele, la Chindia si Hermannstadt, unde au scos 4 din 6 puncte.

Pont: G 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Astra – Univ. Craiova (ora 20:00)

Astra a pierdut greu la Bucuresti in fata FCSB, primind cele trei goluri pe final de joc, dupa ce Gaman s-a accidentat si a fost inlocuit. Se fac eforturi ca acesta sa fie recuperat pina la ora jocului, in acest moment sansele de a fi in teren fiind de 50-50%.

Prima infringere a giurgiuvenilor de la preluarea formatiei de catre Eugen Neagoe, pina la partida cu FCSB avind sase meciuri jucate, 3 victorii si 3 egaluri.

Oaspetii nu au mai marcat de trei etape, ultima reusita fiind cea a lui Ofosu in min 26 la Arad, 2-1 cu UTA.

La olteni Screciu este suspendat, iar mijlocasul Cicaldau acuza dureri la genunchi, dar cred ca il vom vedea in teren diseara.

Si aici un bilant de egalitate in confruntarile dintre cele doua, 20 de jocuri, 8-8 raportul victoriilor, alte patru jocuri fiind remize.

Pont: G 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

18.01

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply
Open

Close