Biletul zilei Cota 2 – 18.06.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 1

Ne apropiem cu pasi repezi ultimele zile ale saptamanii si speram sa revenim in forta cu pronosticuri castigatoare, ultimele zile lasandu-ne un gust amar, dar in acelasi timp ne-am reamintit ca nimic nu este sigur in domeniul pariurilor. Voi paria de aceasta data biletul zilei cota 2 la Superbet.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 18.06.2021

Thor Akureyri – Kordrengir (ora 21:00)

Suntem de-abia in etapa a saptea din Inkasso-Deildin din Islanda, o liga in care spectacolul este la el acasa, si nu de multe ori ne ofera meciuri memorabile, cu rasturnari de situatii si cu scoruri foarte mari, care nu fac altceva decat sa ne bucure.

Confruntarea din aceasta seara este fix meciul de la care ma astept sa vedem multe faze de poarta, concretizate in goluri. Echipa gazda a avut parte de cel putin 3 goluri in toate etapele disputate pana acum.

De asemenea in precedentele 5 runde jucate de Kordrengir s-au inscris peste 2.5 goluri. Singura intalnire directa s-a soldat cu victoria lui Kordrengir cu scorul de 3-1.

Runavik – Troftir (ora 21:00)

Premier League din Insulele Feroe ne-a pregatit o prima parte de sezon foarte spectaculoasa, ajungand deja in etapa a 15 a, unde vom avea parte de un duel, intre locul 4 si locul 9, echipe care au pierdut in precedenta runda. Aceasta runda a fost una in care acestea au demonstrat o pofta foarte mare de joc chiar daca nu au obtinut vreun punct si ma astept ca ambele sa repete si sa continue in acelasi ritm

Ultimele 3 meciuri jucate de Runavik au reprezentat unele cu cate 3 goluri fiecare, castigand doar unul din acestea. La fel si echipa oaspete ne-a oferit in precedentele 3 partide peste 2.5 goluri, singurul rezultat pozitiv fiind egalul de 2-2 cu Vikingur.

Au ajuns la 5 confruntari directe consecutive in care s-au inscris cel putin 3 goluri, ultima fiind castigata de Runavik, cu scorul de 2-1.

Leave a Comment: