Biletul zilei Cota 2 – 18.08.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 59%
Castigate: 16/27
Unitati: 679

Al doilea bilet la rand castigator ne apropie cu pasi marunti spre profitul pe care il ravnim si cu siguranta voi face tot posibilul sa terminam aceasta luna pe verde. Pentru azi v-am pregatit o dubla interesanta cu sanse de reusita de peste 90% care ajunge la o cota de 2.30.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 18.08.2021

Huancayo – Ayacucho (ora 21:00)

Prima liga din Peru a ajuns deja la a saptea runda si usor, usor se definesc favoritele la castigarea campionatului si cele cu sanse mari la retrogradare. Locul 17 va intalni locul 10, intr-un duel ce o poate scoate pe echipa gazda din zona fierbinte, sau o poate apropia pe Ayacucho de partea superioara a clasamentului.

Chiar daca cele doua combatante nu au impresionat foarte mult in acest sezon, prima marcand doar de 2 ori, si a incasat in schimb 7 goluri, iar oaspetii cu 7 goluri reusite si 9 primite, ma astept sa vad o partida de orgoliu pentru acestea si sa ne ofere un fotbal ofensiv cu minim 2 goluri.

In precedentele 10 dueluri directe s-au inscris de fiecare data cel putin de 2 ori, si este pacat sa nu profitam de aceasta cota foarte buna pe care ne-o ofera bookmakerii.

Aalesund – Ranheim (ora 19:00)

Runda 14 din Obos-Ligaen din Norvegia ne-a pregatit un duel intre locurile 4 si respectiv 9 doua echipe cu pretentii la partea superioara a clasamentului. Faptul ca pe echipa gazda o despart doar 2 puncte de prima pozitie, si pe Ranheim, un punct de locul 6 care duce in Play-Off-ul pentru promovare, este un lucru ce le poate incuraja pe acestea.

Recomand sa incercati si pe aceasta partida sa profitati cat mai repede de pronosticul oferit de mine, dar si cand va incepe partida pe goluri marcate in prima repriza. In ultimele 3 meciuri jucate de Aalesund, s-au marcat minim 3 goluri.

De asemenea in 4 din ultimele 5 partide jucate de Ranheim s-au inscris peste 2.5 goluri.

Aceste echipe s-au duelat de 6 ori pana acum si in toate s-a atins baremul de cel putin 3 goluri. De asemenea observam ca s-a inscris de fiecare minim un gol in fiecare poarta.

superbet promotie

Leave a Comment: