Biletul zilei Cota 2 – 18.09.2021

Pentru aceasta zi de sambata v-am pregatit o dubla formata din 2 meciuri, la care cu siguranta nu s-ar astepta multi dintre dumneavoastra. Chiar daca forma avuta nu va poate castiga increderea asa usor, va garantez ca toate meciurile alese sunt foarte bine analizate, motiv pentru care aproape toate biletele pierdute in aceasta luna au fost ratate la un singur gol.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 18.09.2021

Ingolstadt U19 – Karlsruher U19 (ora 12:00)

Aceste campionate de tineret U19 din Germania vi le recomand sa le urmariti, ele fiind impartite pe zone, dar in toate aceste serii sunt echipe care practica un fotbal spectaculos, marcand foarte mult. Cele 2 dueliste din aceasta confruntare sunt unele din aceste echipe, care nu pre se menajeaza.

Echipa gazda are o medie de 5 goluri in primele 3 runde disputate, fapt ce demonstreaza cele spuse de mine mai sus. Karlsruher U19 a jucat doar de 2 ori pana acum, castigand in prima etapa cu 3-1, iar in precedenta a terminat la egalitate, scor 0-0.

In 7 din cele 9 partide directe s-au marcat cel putin 3 goluri, cel mai mare scor fiind inregistrat in ultimul duel, cand Ingolstadt a castigat cu 4-2.

Famalicao – Maritimo (ora 17:30)

Sambata de la ora 17:30, vom avea un duel foarte interesant, intre 2 echipe care nu au spart gura targului, dar in acelasi timp nici nu au incercat sa pacaleasca fotbalul. Gazdele au obtinut doar 2 puncte in 5 etape, iar Maritimo sta putin mai bine cu 5 acumulate.

Observam ca ambele echipe au avut parte de 5 runde, in care s-au inscris cel putin 2 goluri, apropiindu-se chiar de o medie de 3 goluri pe partida.

Cele 2 combatante din aceasta seara, s-au intalnit de 5 ori pana acum, si in 4 din acestea baremul minim de 2 goluri s-a atins, inregistrandu-se chiar scorul de 3-3 in sezonul 2019/2020.

Leave a Comment: