Biletul zilei Cota 2 – 19.06.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 101

Chiar daca se pariaza masiv pe Campionatul European, prefer sa merg in continuare pe o oferta care este mai putin pariata si care ne ofera cote mai mari, dar in acelasi timp ne ofera si un procentaj mai mare de profit. Va recomand sa pariati cat mai repede acest bilet deoarece cotele se afla in scadere, dupa cum ati observat si la celelalte pronosticuri din zilele precedente!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 19.06.2021

Reynir – Magni (ora 17:00)

Sambata dupa amiaza vom avea parte de o confruntare directa intre doua echipe aflate la capete diferite in clasamentul din Division 2, din Islanda, Reynir fiind situata pe prima pozitie, iar echipa oaspete pe locul 10 din 12 posibile. Voi continua bineinteles traditia de pronosticuri pe goluri, chiar daca v-am mai oferit rareori si pe solisti sau combinatii .

Reynir vine dupa 4 etape consecutive in care a avut parte de peste 2.5 goluri, ultimele 3 depasind si pragul de 3.5. De asemenea oaspetii s-au incadrat in acest pronostic in toate etapele, reusind sa faca partide spectaculoase in care s-au marcat chiar si 6 goluri.

Cele 4 confruntari directe disputate pana acum s-au incheiat fiecare cu minim 3 goluri, acestea nemaijucand impreuna din anul 2009.

Streymur – Toshavn (ora 21:00)

Premier League din Insulele Feroe, ne-a pregatit pentru aceasta zi o singura partida, aceasta anuntandu-se a fi foarte interesanta, atragandu-mi atentia si voi paria cu o siguranta crescuta pe un pronostic pe goluri.

In ciuda cotelor destul de mari oferite de bookmakeri pentru goluri marcate in acest meci, voi miza pe minim 3 goluri pana la final. Observam ca ambele echipe au o medie de peste 2.5 goluri in cele 12 etape parcurse, fapt ce ne arata ca acestea practica un fotbal destul de spectaculos.

Echipa oaspete a avut parte de cel putin 3 goluri in 9 din precedentele 10 meciuri disputate, iar Streymur a ajuns deja la 3 consecutive de acest gen.

In analiza efectuata de mine despre aceasta confruntare, m-am oprit si asupra intalnirilor directe, fiind deja 11 la rand cu peste 2.5 goluri inscrise.

Leave a Comment: