Caută
Close this search box.

Biletul zilei Cota 2 – 19.07.2021

biletul zilei cota 2

Pentru azi v-am pregatit o dubla foarte interesanta, formata din 2 pronosticuri pe goluri, de care cu siguranta vom incerca sa profitam si intr-o sesiune de pariuri live. Faptul ca au inceput destul de multe campionate in weekendul ce abia s-a incheiat, nu poate decat sa ne bucure si vom incerca sa profitam de aceasta oferta mai diversificata!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 19.07.2021

Binacional – Alianza Huanuco (ora 19:00)

Liga 1 – Clasura din Peru ne aduce in scena in etapa de debut in noul sezon 2 echipe cu pretentii mari, Binacional si Alianza Huanuco. Dupa cum ne-o arata si cotele oferite de bookmakeri, se anunta a fi un duel foarte echilibrat, dar care cu siguranta va fi incununat cu multe goluri.

Chiar daca ambele echipe au „motoarele reci” ma astept sa vad o prima repriza cu multe faze de poarta, si care se vor concretiza cu cel putin un gol. Binacional a avut parte de minim un gol in prima parte in ultimele 2 etape din sezonul trecut.

Am asteptari destul de mari de la acest pronostic si nu cred ca vom fi dezamagiti, fapt pentru care eu voi miza pe un bilet direct peste 1.5 goluri in prima repriza.

Silkeborg – Sondejyske (ora 20:00)

Ziua de luni ne pregateste ultima partida din etapa de debut din Superliga din Danemarca, una dintre ligile care au crescut foarte mult in ultimele sezoane. M-am oprit asupra acestui duel dintre o echipa nou-promovata si una care a facut o figura frumoasa in sezonul precedent, amandoua avand o medie foarte buna de goluri in ligile in care au evoluat.

In ultimele 4 etape disputate de Silkeborg in liga secunda daneza s-a marcat minim un gol in prima repriza. Aceeasi performanta a avut-o si echipa oaspete, aceasta plusand cu inca 3 meciuri la rand si in partidele amicale din pauza dintre sezoane.

De asemenea in 5 din precedentele 6 confruntari directe nu a lipsit golul din prima parte si nu imi fac griji ca in aceasta seara cele 2 echipe nu vor practica un fotbal ofensiv inca din primele minute