Biletul zilei Cota 2 – 19.09.2021

O noua seara cu meciuri foarte interesante si parca mai echilibrate, cu cateva adevarate derby-uri, unul din acestea fiind meciul din La Liga, dintre Valencia si Real Madrid. Am ales totusi un pronostic combinat pe goluri si cornere de la acest duel, de la care ma astept sa vedem un adevarat show.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 19.09.2021

Valencia – Real Madrid (ora 22:00)

Seara zilei de duminica ne-a pregatit o confruntare intre 2 echipe care se vor duela in cadrul rundei cu numarul 5 din La Liga. Echipa oaspete pleaca cu prima sansa, dar totusi nu ii va fi prea usor in fata liliecilor.

Galacticii de la Real Madrid vin dupa o serie de 6 partide in care nu au simtit gustul infrangerii, fapt ce le da sperante si pentru acum. Totusi Ancelotti, cu siguranta va menaja cativa titulari de baza dar nici nu va renunta la cele 3 puncte.

Ma astept sa vad o partida deschisa si care sa aiba un debut furtunos, cu 2 echipe carora le place sa practice un fotbal ofensiv. Pronosticul de ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri in meci, alaturi de peste 6.5 cornere, mi se pare unul cu peste 90% sanse de reusita, cu sperante mari sa se realizeze inca din primele 70 de minute ale partidei.

biletul zilei cota 2 19092021

Leave a Comment: