Biletul zilei Cota 2 – 20.01.2022

bz cota 2

Am legat deja al treilea bilet castigator si sansele de a termina pe plus luna aceasta incep sa creasca semnificativ. Voi miza pentru azi din nou pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota de 2.08.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 20.01.2022

Kerala Blasters – ATK Mohin Bagan (ora 16:00)

Prima liga din India ne-a oferit in ultimul meciuri frumoase si de multe ori am apelat pe pronosticuri pe goluri la partide din acest campionat si nu am fost dezamagiti. Ocupanta primei pozitii va primi vizita echipei de pe locul 6, diferenta de 5 puncte dintre acestea nefiind una foarte mare.

Kerala Blasters a ajuns deja la 7 partide la rand in care s-a marcat cel putin o data inca din primele 45 de minute. Oaspetii stau si mai bine avand procentaj de 100% la goluri in prima repriza in toate rundele disputate pana acum.

De asemenea in 2 din cele 3 dueluri directe nu a lipsit golul din prima parte a jocului, fapt ce ne intareste sperantele de a se inverzi pronosticul.

Athletic Bilbao – Barcelona (ora 22:30 )

Una din cele mai importante partide ale acestei faze din Cupa Spaniei este duelul ce ni le aduce in prim-plan pe 2 echipe cunoscute din fotbalul spaniol, Athletic Bilbao si Barcelona. Acest meci se va disputa pe Estadio San Mames din Bilbao si se anunta a fi unul foarte incrancenat.

Se intalnesc 2 echipe care vin dupa ce au luptat pentru Super Cupa Spaniei, prima ajungand pana in finala, in schimb ce elevii lui Xavi au fost eliminati de castigatoarea trofeului. In 6 din ultimele 8 meciuri jucate de Athletic Bilbao s-a inscris cel putin o data in prima parte. Daca luam in calcul tot precedentele8 partide oficiale disputate de Barcelona, am avut in 7 din acestea peste 0.5 goluri in prima repriza.

In ultimele 5 confruntari directe s-au inscris minim 2 goluri, dar doar de 3 ori am avut cel putin un gol in primele 45 de minute.