Biletul Zilei Cota 2 20.02.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 33.3%
Castigate: 1/3
Unitati: -99

Biletul Zilei Cota 2 – 20.02.2021 –  Astazi sper sa reusim verdele si sa mai recuperam din unitatile pierdute in ultima perioada. O cota 2 formata din doua partide interesante, la Bucuresti gazdele vin dupa trei infringeri consecutive si un nou pas gresit ar fi un adevarat dezastru, in timp ce in Italia “Grifonul” intalneste un adversar pe care l-a batut mai mereu in ultimele confruntari. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 20.02.2021

Ponturi pariuri FCSB – Chindia (ora 20:00)

Gazdele simt etapa de etapa presiunea creata de rezultatele proaste din ultimele runde, care au dus la o diferenta foarte mica fata de olteni, victorie ieri cu 1-0 impotriva sibienilor, doar un punct, si egalitate cu campioana CFR, doar golaverajul fiind in favoarea celor de la FCSB.

Astazi intalnesc un adversar incomod, care inchide bine jocul si se apara aglomerat. Insa sansa gazdelor ar putea fi faptul ca dambovitenii sunt totusi pe o panta descendenta, de cinci etape nu au mai cunoscut victoria, avind doua remize si trei infringeri.

Problema la gazde o reprezinta in primul rind ofensiva, trei jocuri consecutive pierdute la limita, 0-1, fara sa reuseasca sa inscrie gol, in conditiile in care sunt formatia cu cel mai bun atac, 48 de reusite.

Insa plecarea lui Man, vandut la Parma, se pare ca se resimte mai mult decat s-ar fi crezut. In plus azi vor lipsi inca doi jucatori ofensivi, capitanul si golgeterul campionatului, Tanase, care este suspendat si Morutan care s-a accidentat la un antrenament de acum doua zile si a devenit indisponibil.

Jocul cu Chindia insa le da fiori gazdelor, dambovitenii fiind formatia care au primit doar patru goluri in 11 deplasari. Mai mult acestia au o singura infringere in ultimele lor sapte jocuri pe terenuri straine, un 0-1 la Medias cu Gaz Metan.

In ciuda tuturor problemelor elevii lui Toni Petrea spera sa revina la ciclul normal de victorii, ei castigand de 11 ori in cele 15 partide, in care au obtinut succesul, la o diferenta de minim doua goluri.

Pont: 1 @ 2-4 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Genoa – Verona (ora 19:00)

Genovezii intalnesc azi un adversar pe care putem spune ca “l-au nasit” mai mereu. Ultimele noua confruntari au insemnat cinci victorii si trei remize pentru Genoa, care a pierdut o singura confruntare in fata Veronei, 1-2 in deplasarea din ianurie anul trecut.

“Grifonul” s-a impus in ultimele sase jocuri de pa Marassi, ultimele cinci in Serie A si una din sezonul 2006-2007 cind evolua in Serie B, un 3-1. Doar in doua din aceste confruntari genovezii au inscris doua goluri, in celelalte patru reusind minim trei goluri.

Noul antrenor, Davide Ballardini , a reusit sa transforme formatia gazda intr-o echipa de temut in Serie A, gazdele avind in acest an o singura infringere, 1-2 la Sassuolo, in opt jocuri, patru victorii si trei remize.

Mai mult Genoa vine dupa o serie de sase etape fara infringere, in cinci din ele nu a primit nici gol, doar la victoria 2-1 in fata celor de la Napoli acasa incasind singurul gol.

Oaspetii sunt la polul opus venind dupa trei deplasari in care au pierdut toate cele trei jocuri si in care au reusit sa inscrie doar o singura data.

Pont: G 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

20

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment: