Biletul zilei Cota 2 – 20.06.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 101

In ciuda unei saptamani in care nu am excelat, vom incerca sa avem finalul dorit printr-un nou bilet castigator, asa ca am ales 2 pronosticuri pe goluri care ne dau o probabilitate de castig de peste 90%. Va astept cu pareri despre munca depusa, in comentarii sau chiar despre cum vedeti voi desfasurarea meciurilor!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 20.06.2021

Molde – Stabaek (ora 19:00)

Una dintre cele mai in forma echipe din prima liga norvegiana va intalni o echipa modesta din punct de vedere al evolutiei. Prima se afla pe pozitia secunda, la doar 2 puncte distanta de liderul Bodo/Glimt, iar oaspetii cu 3 partide in minus ocupa doar locul 14.

Molde are o singura infrangere in cele 8 partide jucate, cea impotriva lui Valerenga, cu scorul de 3-2. In 6 din aceste meciuri disputate de echipa gazda s-au marcat peste 2.5 goluri.

De asemenea Stabaek vine dupa 3 meciuri consecutive cu minim 3 goluri, unul din acestea fiind amical.

S-a ajuns deja la 10 intalniri directe in care pronosticul oferit de mine s-a inverzit, in 4 din acestea depasindu-se chiar pragul de 3.5 goluri.

Breidablik – Hafnarfjordur (ora 22:15)

Pepsideild din Islanda, ne-a pregatit pentru aceasta zi 5 partide din runda 9, toate anuntandu-se a fi foarte interesante, dar acest duel echilibrat dintre locul 5 si locul 6, mi-a atras atentia si voi paria cu o siguranta crescuta pe un pronostic pe goluri.

Casele de pariuri ne dau sansa sa profitam de o cota destul de mare pentru un pronostic pe goluri, chiar daca ambele echipe au o medie de peste 2.5 goluri in meciurile avute pana acum.

Doar in 2 din cele 8 runde disputate de Breidablik s-au marcat mai putin de 3 goluri. In confruntarile directe s-a ajuns deja la 10 la rand in care golurile multe au facut parte din peisaj, in 8 din acestea avand cel putin 4 goluri.

Leave a Comment: