Biletul zilei Cota 2 – 20.09.2021

O noua saptamana se deschide cu noi oportunitati de pariere, toate campionatele incepand usor, usor sa isi contureze echipele care lupta pentru partea superioara a clasamentului. Va recomand sa aruncati un ochi peste biletul oferit de mine cu o cota de 2.94 si de ce nu sa mizati cat va permiteti.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 20.09.2021

Udinese – Napoli – (ora 21:45)

Nu poate lipsi din acest bilet singura partida din Serie A din aceasta zi, mai ales ca se intalnesc 2 echipe cu un debut destul de bun, si care in acelasi timp au incercat sa ne ofere si spectaco;

Atat echipa gazda, cat si cea oaspete vin dupa 3 etape in care au acelasi golaveraj, de 6-2, ambele fiind neinvinse pana acum, prima cu 7 puncte, iar Napoli cu 3 victorii la rand.

In 4 din ultimele 5 dueluri directe s-au inscris peste 2.5 goluri, cel mai mare scor fiind victoria lui Napoli din precedenta partida, cu scorul de 5-1.

Kopavogur – Stjarnan – (ora 22:15)

Luni seara de la ora 22:15 prima liga din Islanda, ne pregateste un duel foarte interesant intre 2 echipe cu un parcurs destul de greoi, dar spectaculos. Atat Kopavogur, cat si Stjarnan, au demonstrat in aceste 20 de etape jucate ca mizeaza foarte mult pe cartea atacului, dar din pacate acest stil ofensiv le-a a adus si multe goluri incasate.

Echipa gazda vine dupa 2 infrangeri in care a incasat foarte multe goluri, 3 si respectiv 5, reusind sa marcheze doar in ultima partida, de 3 ori. De asemenea in 6 din ultimele 7 meciuri disputate de Stjarnan s-au marcat peste 2.5 goluri.

S-a ajuns deja la 3 confruntari directe consecutive cu cel putin 3 goluri, si ma astept sa se continue aceasta serie.

Leave a Comment: