Biletul zilei Cota 2 – 21.01.2022

bz cota 2

Chiar daca weekendul ne bate la usa si vor incepe din nou meciuri din campionate puternice eu ma voi axa in continuare pe dueluri care ne ofera cote bunicele si la care nivelul de siguranta sa fie unul crescut. Voi miza pentru azi din nou pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota de 1.98.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 21.01.2022

Feyenoord F – VV Alkmaar F (ora 20:30)

In ciuda esecului de saptamana trecuta la biletul zilei cota 2, unde am mizat pe goluri la meciul lui VV Alkmaar F, dar din pacate ne-a dezamagit, consider ca a fost o simpla eroare si de aceasta data ma astept sa vedem un real spectacol. Confruntarea din aceasta seara ne aduce in prim plan doua echipe cu parcursuri diferite, prima inca mai spera sa prinda una din primele 2 pozitii, iar cea din urma se lupta in partea inferioara a clasamentului.

Feyenoord F si-a impartit meciurile jucate pe teren propriu, 3 cu foarte multe goluri si 3 sub 2.5 goluri. In schimb echipa oaspete are o medie de peste 4 goluri in cele 6 partide jucate in deplasare.

SIngurul duel direct s-a jucat anul trecut in septembrie, si a fost castigat de Feyenoord F cu scorul de 2-1, toate cele 3 goluri fiind marcate in prima parte.

Norwich U23 – Burnley U23 (ora 21:00 )

Una din competitiile preferate de mine este campionatul tinerilor sub 23 de ani din Anglia, unde in majoritatea meciurilor golurile nu ezita sa apara, aici vazand cele mai mari rasturnari de situatii pe tabela. Norwich U23, ocupanta ultimei pozitii pe podium, va primi vizita unei echipe care momentan se afla in afara Play-Off-ului pentru promovare, dar in acelasi timp observam ca pe acestea le despart doar 3 puncte.

Echipa gazda din aceasta seara este echipa cu cea mai mare medie de goluri pe etapa, mai exact putin peste 5 goluri, reusind sa marcheze de 45 de ori, dar a si incasat 36. Burnley U23 nu sta chiar asa de bine, dar totusi se incadreaza in baremul de 3 goluri de care avem nevoie.

In ultimele 2 confruntari directe s-au inscris minim 4 goluri, si in ambele am vazut cel putin 2 goluri in fiecare poarta.