Biletul zilei Cota 2 – 21.07.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 59%
Castigate: 16/27
Unitati: 679

Pentru aceasta zi de miercuri v-am pregatit 2 pronosticuri exclusiv din calificarile pentru Liga Campionilor, aceste partide fiind singurele care mi-au atras atentia din oferta foarte saraca. Cota biletului de azi ajunge la 2.05 si cu siguranta se va inverzi destul de usor!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 21.07.2021

Olympiakos – Neftci Baku (ora 22:00)

In aceasta seara vom avea parte de cel mai dezechilibrat duel, dupa cum o arata cotele oferite de bookmakeri, elenii avand o cota de 1.19 sa castige aceasta partida jucata la Piraeus. Meciul va fi condus de la centru de portughezul J. Pinheiro.

Chiar daca echipa oaspete a trecut fara emotii de georgienii de la Dinamo Tbilisi in etapa precedenta de calificare, nu cred ca va avea prea mari sanse in fata grecilor, care sunt obisnuiti cu astfel de competitii.

Voi miza pe un pronostic pe goluri si va trebui sa vedem cel putin un gol in fiecare parte, si nu cred ca va fi prea greu acest lucru, echipa gazda fiind obligata sa marcheze de cat mai multe ori pentru a fi sigura de calificare.

K. Almaty – Steaua Rosie B. (ora 17:00)

Dupa ce in primul tur echipa gazda a trecut de israelnii de la M. Haifa, se agata de orice sansa pentru a merge mai departe, chiar daca sunt cotati cu foarte mici sanse sa obtina aceasta performanta.

Ma astept ca elevii lui Stankovic sa se califice fara emotii mai departe si cu siguranta vor reusi sa marcheze cel putin un gol in aceasta deplasare de la Almaty.

Diferenta de valoare dintre cele doua combatante este destul de mare si chiar daca bookmakerii ne ofera cote echilibrate pentru acest duel de la ora 17:00, nu cred ca sarbii vor putea pierde. Acestia sunt cunoscuti pentru ambitia de care dau dovada, in sezonul trecut pierzand cu greu in fata lui AC Milan in 1/16 finale din Europa League.

superbet promotie

Leave a Comment: