Biletul zilei Cota 2 – 21.10.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 54%
Castigate: 15/28
Unitati: 318

Venim dupa un bilet in care aveam mare incredere, dar din pacate un singur gol ne-a privat sa ajungem la al treilea succes consecutiv. Pentru azi v-am pregatit o dubla interesanta dintr-un campionat pe care nu am mizat foarte des, dar mi se pare ca este unul din acelea in care golurile sunt la ordinea zilei, si pot face bani frumosi atat pre-match, cat si live.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 21.10.2021

Brann U19 – Stabaek U19 (ora 14:00)

Revin dupa ceva timp si mizez pe tinerii U19 din Norvegia, unul din duelurile care mi-a atras atentia fiind cel dintre Brann si Stabaek. Acestea se afla la doar 2 puncte distanta una de cealalta si nu pot sa merg pe altceva decat pe goluri.

In 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Brann U19 s-au marcat minim 2 goluri in prima repriza, aceasta demonstrand o forta ofensiva foarte mare, dar in acelasi timp si o slabiciune in aparare, dovada fiind si golaverajul de 30 la 30. La fel sta si echipa oaspete cu privire la goluri din prima repriza din precedentele 5 partide.

Nu s-au intalnit pana acum in ultimii 10 ani, dar asta nu reprezinta vreo piedica in jocul ce va urma sa vedem show adevarat.

Aalesund U19 – Asane U19 (ora 21:00)

Al doilea pronostic vine tot din liga tinerilor din Norvegia, unde talentele nu lipsesc, iar echipele mari incearca sa descopere un nou Haaland. Va recomand sa urmariti aceste meciuri daca doriti sa aveti parte de o adevarata ploaie de goluri.

David si Goliath din clasamentul U19, se vor intalni in aceasta dupa-amiaza, liderul primind vizita lanternei rosii. Ma astept sa vad mai ales din partea gazdelor un recital de goluri, chiar din prima repriza, aceasta reusind sa o bage in ate de 32 de ori, iar Asane U19 este cunoscuta ca o buna incasatoare, primind in cele 5 meciuri jucate nu mai putin de 24 de goluri.

Cele 2 combatante nu s-au intalnit pana acum, dar pentru mine sunt destule argumente sa vedem minim 2 goluri in prima parte a confruntarii.

biletul zilei cota 2 21102021

Leave a Comment: