Biletul zilei Cota 2 22.01.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 23.8%
Castigate: 5/21
Unitati: -1076

Biletul Zilei Cota 2 – 22.01.2021 –  Pentru astazi am zis sa schimbam putin modul de abordare si poate reusesc sa “sparg” sirul ghinioanelor, am intrat intr-o gaura neagra din care parca nu ma mai pot ridica. Am patit fenomenul asta si intr-o alta luna, orice ai da parca nu vrea sa iasa, desi unele sunt pierdute pe recomandari logice si foarte sigure, aparent. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 22.01.2021

Ponturi pariuri FCSB – Voluntari (ora 20:00)

Dupa remiza de la Ovidiu gazdele nu-si mai permit pasi gresiti, desi in cateva partide cei de la Voluntari au produs surpriza in jocurile cu ei. In general au fost meciuri cu goluri intre cele doua formatii, 10 din 11 fiind de peste 2,5 goluri si ambele marcheaza.

Gazdele fara infringere pe teren propriu, unde au pierdut doar 2 puncte, acumulind 22 din 24, doar remiza cu Sepsi, 1-1, in rest 7 succese.

Au primit acasa doar 4 goluri si au o medie de minim trei reusite, 25 de goluri inscrise in cele opt jocuri.

In cele 11 confruntari din prima liga bilantul este surprinzator, destul de strins, 5-3 raportul victoriilor in favoarea celor de la FCSB. In tur oaspetii de azi au castigat cu 2-1, intr-un joc in care FCSB a avut si multe absente, fotbalisti depistati pozitiv.

Pont: [email protected] G2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Benevento – Torino (ora 21:45)

Evolutiile proaste ale torinezilor si clasarea pe 18 din 20 de echipe, dupa 18 etape, au dus la inlocuirea lui Marco Giampaolo cu Davide Nicola, tehnicianul de 47 de ani, ultima oara la Genoa, urmind sa debuteze azi la oaspeti.

Ambele trupe cu absente importante, la gazde vor lipsi Insigne și Letizia. care sunt accidentati, Schiattarella este pozitiv si izolat, iar Sau suspendat. Oaspetii fara Vojvoda, care este accidentat, si sunt incerti Bonazzoli și Nkolou

Pont: G1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Levante – Valladolid (ora 22:00)

Elevii lui Paco Lopez au evolutii foarte bune pe teren propriu unde au o singura infringere si 4 victorii, alte trei jocuri fiind egaluri. De asemenea o eficacitate buna, 14 reusite in 8 jocuri, aproape o medie de doua goluri pe confruntare.

La oaspeti o lista destul de bogata la capitolul jucători indisponibili: Waldo Rubio, Javier Sanchez, Sergi Guardiola, Raul Garcia, Maranhao, Janko, El Yamiq, Jota și Koko Olivas.

Pont: G1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

22.01

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment:

Open

Close