Biletul zilei Cota 2 – 22.01.2022

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 8/16
Unitati: 132

Chiar daca toata lumea este atintita asupra meciurilor din campionatele puternice, eu ma voi axa in continuare pe dueluri din campionate mai putin cunoscute, dar mai eficiente si cu cote destul de bune. Voi miza pentru azi din nou pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota frumusica de 2.88.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 22.01.2022

Manisa U19 – Genclerbirligi U19 (ora 11:00)

Tinerii din Turcia sunt destul de imprevizibili, dar pentru mine au reprezentat pana acum o sursa buna de inverzire a multor bilete atat pre-match, cat si pe live. Am asteptari foarte mari de la aceasta partida si nu cred ca ne va dezamagi, chiar daca bookmakerii ne dau cote destul de mari pentru multe goluri marcate.

In 5 din precedentele 6 meciuri disputate de Manisa U19 s-au marcat peste 2.5 goluri si in 4 din acestea au bagat-o in ate ambele echipe. De asemenea echipa oaspete ne-a oferit partide cu minim 3 goluri in 9 din ultimele 10 jucate.

La interval de o saptamana cele 2 echipe se vor confrunta de 2 ori si vom incerca sa profitam de ambele dueluri la biletele pe care le jucam.

Pacos Ferreira U19 – Braga U19 (ora 17:00 )

Una din competitiile preferate de mine a devenit campionatul tinerilor sub 19 de ani din Portugalia, unde in majoritatea meciurilor golurile nu ezita sa apara, aici vazand meciuri incrancenate si pline de suspans. Una din cele mai spectaculoase echipe din aceasta liga va primi vizita tinerilor de la Braga.

Echipa gazda din aceasta seara a ajuns la 6 partide consecutive cu cel putin 3 goluri in total si in toate acestea s-a marcat in ambele porti. Braga U19 nu sta chiar asa de bine, in ultimele 4 meciuri impartind partidele cu minim 3 goluri cu cele sub.

In 7 din precedentele 8 confruntari directe s-au inscris minim 3 goluri, si in toate acestea am vazut cel putin un gol in fiecare poarta.

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply