Biletul Zilei Cota 2 22.02.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 75%
Castigate: 3/4
Unitati: 313

Biletul Zilei Cota 2 – 22.02.2021 –  Ieri ne-a ucis “farmecul” Giulestiului, incredibil in minutele de prelungire, cind la 2-0, dealtfel cel mai periculos scor, asa se spune, nici nu ma mai gandeam ca s-ar mai intampla ceva. O cota 2 formata din doua partide interesante, la Ovidiu gazdele pentru a mai spera la zona de playoff nu-si permit sa piarda puncte cu Iasiul, iar la Arad un joc intre doua echipe care tintesc primele sase pozitii, moldovenii fiind aproape de realizarea obiectivului. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 22.02.2021

Ponturi pariuri Viitorul – Poli Iasi (ora 20:30)

In conditiile in care “scaunul” lui Mircea Rednic se cam zgaltaie nu cred ca gazdele azi au alta varianta, decat victoria, altfel nu ar fi exclus sa avem parte de surprize .

O confruntare intre singurele echipe care nu au reusit sa obtina nici o victorie in returul de campionat, gazdele la opt etape de la ultimul succes, 2-1 cu Hermannstadt, cinci remize si trei infringeri, oaspetii tot dupa opt meciuri, insa doar doua egaluri si sase pierdute.

Practic victoria contra sibienilor este singurul succes cu Rednic pe banca dobrogenilor, acesta preluind echipa in decembrie.

Pentru a intari ofensiva, punctul nevralgic al Viitorului, dupa vanzarile masive din ultimul an, a fost transferat atacantul Tsomou, vaef de 30 de ani. Congolezul a evoluat in China ultima oara, insa in trecut a mai jucat in Romania la Hermannstadt si FCSB.

Pont: G 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri UTA – Botosani (ora 17:30)

Un joc in care ambele echipe tintesc intrarea in playoff, moldovenii fiind la un pas, pentru al doilea sezon consecutiv, o performanta deosebita in conditiile in care au vandut multi jucatori in ultimii doi ani, dar au si adus inlocuitori pe masura.

Aradenii intalnesc una dintre cele mai bune echipe in deplasare, Botosani obtinind cinci succese si doua egaluri in 11 jocuri in afara terenului propriu, si au marcat 18 goluri.

Pe teren propriu UTA este cea mai slaba echipa, doar sapte puncte scoase din 11 jocuri, o singura victorie, 1-0 contra celor de la Chindia, in octombrie 2020.

Moldovenii pe linga obiectivul de consolidare a pozitiei de playoff au venit la Arad si pentru a se razbuna pentru infringerea din tur, 3-2 pentru aradeni

Pont: 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

22

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment: