Biletul Zilei Cota 2 23.01.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 23.8%
Castigate: 5/21
Unitati: -1076

Biletul Zilei Cota 2 – 23.01.2021 –  Dupa doua zile verzi in care ne-am asumat riscuri mai mici am decis sa ridic stacheta pentru speram a treia zi consecutiva win. Simt ca daca reusim sa trecem si de ziua de azi avem sanse bune in a recupera din pierderi si ulterior de luni sa facem un plan pentru a creste si a termina luna bine. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 23.01.2021

Ponturi pariuri Sepsi – Astra (ora 12:30)

Sunt nevoit sa joc mai atent, altfel as fi mers pe un joc de peste 3,5 goluri, eventual pe doua reusite ale trupei lui Eugen Neagoe, pronosticuri cu cote peste 4,00.

Si cind spun asta iau in calcul cateva elemente care sunt pro goluri la partida de azi si in plus ar trebui sa avantajeze echipa oaspete.

In primul rind la gazde pe linga antrenorul Leo Grozavu “covidul” i-a lovit pe covasneni si avor lipsi azi si cativa dintre jucatorii importanti precum Florin Ștefan, L. Fulop, Ștefănescu, Golofca, Petrila și Achbar.

Lor se adauga si fundasul central, Bouhenna, care a fost eliminat ultima partida si astazi lipseste fiind suspendat. La oaspeti de asemenea o absenta importanta, portarul Lazar, care s-a accidentat.

Doua echipe cu evolutii foarte bune, gazdele au suferit prima infringere in fata campioanei, 0-1 cu CFR , dupa o serie de 7 runde fara infringere, iar oaspetii sub comanda lui Neagoe o singura infringere in ultimele 8 etape, 0-3 cu FCSB.

Confruntarile directe, 10 la numar, sunt usor in favoarea Astrei, 4-2 raportul succeselor in campionat. Mai mult ultimele cinci intalniri au fost de minim patru goluri si ambele marcheaza.

Pont: GG – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri UTA – FC Arges (ora 16:30)

Aradenii au reusit sa “sparga ” ghinionul etapa trecuta, 1-0 pe final de meci la Voluntari, si asta dupa trei runde consecutive, din care doua pe teren propriu, in care nu reusisera sa inscrie.

Gazdele sunt echipa cu cea mai slaba “recolta” pe teren propriu, doar patru puncte acumulate, o victorie si o remiza, si doar cinci goluri marcate in opt jocuri.

De asemenea cel mai slab atac din prima liga, 14 goluri in cele 17 etape scurse pina acum.

La oaspeti se pare ca noul cuplu de antrenori, Mihăiță Ianovschi-Andrei Prepeliță, instalat in decembrie, a dat un nou suflu trupei din Trivale.

Argesenii sunt fara infringere de 4 etape si au ajuns la 15 reusite in 17 jocuri, o medie de aproape un gol de fiecare partida.

Pont: 2-6 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

23.01

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment:

Open

Close