Biletul zilei Cota 2 – 23.01.2022

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 8/16
Unitati: 132

Nu am avut cea mai buna zi, desi la meciul tinerilor din Turcia se deschisese scorul in prima repriza, dar scorul a ramas neschimbat pana la final si astfel nu s-a atins baremul de minim 3 goluri, pe care l-am ales la unul din pronosticuri. Voi miza pentru azi din nou pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota frumusica de 2.24.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 23.01.2022

Twente F – PSV F(ora 13:15)

Daca nu avem tineri U19, pariem pe fotbalul feminin acestea fiind doua dintre cele mai putin pariate domenii din fotbal, dar eu incerc sa profit alaturi de voi la maxim, de ele. Prima partida este din Eredivisie Feminin, unde se vor intalni 2 echipe foarte bune din aceasta liga care cocupa locul 2 si locul 3..

Twente F este cea mai spectaculoasa echipa olandeza, reusind sa o bage in ate de 55 de ori si sa incaseze 20 de goluri, in cele 13 etape disputate. Echipa oaspete nu se poate lauda la fel, dar ma astept sa se deschida foarte mult in acest duel, avand in vedere ca are neaparat nevoie de cele 3 puncte.

In 7 din precedentele 8 confruntari directe s-au marcat cel putin 3 goluri si in toate cele 8 s-a inscris minim un gol in fiecare poarta.

Manchester City F – Arsenal F (ora 20:45 )

Ramanem tot in domeniul fotbalului feminin, dar schimbam campionatul si ne deplasam in Anglia, unde fetele sunt cunoscute pentru spectacolul pe care ni-l ofera. Liderul din Women's Super League se va deplasa pe terenul ocupantei locului 5, intr-un adevarat derby.

Echipa gazda din aceasta seara a ajuns la 13 partide consecutive cu cel putin 3 goluri in total, dandu-ne sperante ca si in aceasta seara isi va continua traditia. Arsenal F are si ea o medie ce depaseste 3 goluri pe etapa, chiar daca in ultimul timp nu a practicat cel mai frumos fotbal.

S-a ajuns la 6 confruntari directe consecutive intre cele 2 rivale, City impunandu-se in 4 din acestea si restul fiind victoriile lui Arsenal.

Leave a Comment: