Caută
Close this search box.

Biletul zilei Cota 2 – 23.07.2021

biletul zilei cota 2

Ne apropiem deja de ultima saptamana din aceasta luna, care se pare ca ne-a jucat feste din punct de vedere al pronosticurilor si tot ceea ce pot face este sa promit ca incerc sa mai reduc din pierderi pe final, iar in luna august sa revenim cu un plus considerabil. Pentru azi v-am pregatit o dubla interesanta care ajunge la o cota de 2.11.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 23.07.2021

Vestmannaeyjar – Grindavik (ora 21:00)

Derby-ul rundei cu numarul 13 din Inkasso-Deildin, ni le pune fata in fata pe locul 2 si locul 4, doua echipe aflate la doar 3 puncte distanta una fata de cealalata si care se afla in lupta directa pentru promovarea in Pepsideild.

Ambele echipe vin dupa o partida in care am vazuta minim un gol in fiecare poarta, echipa oaspete fiind deja experta in aceste pronosticuri, ajungand deja la 8 partide consecutive cu GG la final. De asemenea observam din golaverajul lui Grindavik care este unul destul de echilibrat, 24-22, ca practica un fotbal foarte deschis, reusind sa inscrie in medie 2 goluri pe etapa, dar a si primit tot cam atatea.

In 13 din precedentele 15 confruntari directe s-a inscris cel putin un gol de fiecare parte si dupa cum au evoluat acestea in prezentul sezon, ma simt chiar linistic ca putem avea pronosticul verde inca din prima repriza.

Lausane Ouchy – Winterthur (ora 21:30)

Asteptam cu nerabdare sa reinceapa liga secunda din Elvetia, una care mi-a adus multe satisfactii cu privire la goluri, jucand atat inainte de inceperea partidelor, cat si live.

Recomand sa incercati si pe aceasta partida sa profitati cat mai repede de pronosticul oferit de mine, dar si cand va incepe partida pe goluri marcate in prima repriza. In ultimele 10 etape jucate de echipa gazda in sezonul incheiat la sfarsitul lunii mai, s-au marcat minim 3 goluri sau cel putin unul in fiecare poarta.

De asemenea si Winterthur a avut un procentaj destul de bun cu privire la pontul oferit de mine, acesta realizandu-se in 7 din ultimele 8 etape din sezonul precedent.

Aceste echipe s-au duelat de 9 ori pana acum si doar intr-una din acestea nu s-a inverzit pronosticul GG sau 3+.