Biletul zilei Cota 2 – 23.09.2021

O noua zi de joi, foarte interesanta, care ne va prezenta mai multe partide din aceasta runda intermediara atat din campionate puternice, cat si mai putin cunoscute. Am ales totusi un pronostic combinat pe goluri si cornere de la acest duel, de la care ma astept sa vedem un adevarat show.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 23.09.2021

Sampdoria – Napoli (ora 19:30)

Seara zilei de joi ne-a pregatit o confruntare intre 2 echipe care se vor duela in cadrul rundei cu numarul 5 din Serie A, Italia. Echipa oaspete pleaca cu prima sansa, dar totusi nu ii va fi prea usor in fata genovezilor.

Napoletanii vin dupa o serie de 5 partide oficiale in care nu au simtit gustul infrangerii, fapt ce le da sperante si pentru acum. Totusi nu cred ca le va fi foarte usor pe acest teren.

Ma astept sa vad o partida deschisa si care sa aiba un debut furtunos, cu 2 echipe carora le place sa practice un fotbal ofensiv. Pronosticul de peste 1.5 goluri in meci, alaturi de peste 10.5 cornere, mi se pare unul cu peste 90% sanse de reusita, cu sperante mari sa se realizeze mai devreme si sa ne ia din emotiile de final

Ultimele 10 meciuri jucate de Napoli, atat amicale, cat si oficiale, s-au terminat cu cel putin 2 goluri. De asemenea acest barem de goluri s-a indelinit in precedentele 16 dueluri directe. Daca ne uitam la ultima confruntare dintre cele doua, observam ca au fost 15 cornere.

Leave a Comment: