Biletul zilei Cota 2 – 23.10.2021

biletul zilei cota 2

Ne apropiem de ultima suta de metri in aceasta luna si trebuie sa fim foarte atenti in alegerea pronosticurilor pentru a fi siguri ca terminam cu mult verde si profit. Pentru azi v-am pregatit o dubla din pronosticuri combo de tipul sau/sau cum am mai pus in dese randuri.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 23.10.2021

Hajduk Split – Gorica (ora 18:05)

Pentru prima partida din bilet ajungem in prima liga din Croatia, unde se intalnesc doua echipe frumoase ale acestul campionat. Diferenta de 3 puncte dintre acestea nu este una destul de mare si creeaza o presiune in plus pentru confruntarea din aceasta seara.

Oaspetii vin dupa 6 meciuri consecutive in care pronosticul de GG sau 3+ a fost castigator, aratand o foame mare in ofensiva, dar si carente destul de mari in defensiva. De asemenea Hajduk Split se poate lauda ca a avut parte de 4 din ultimele 6 partide disputate de goluri in ambele porti sau minim 3 in total.

De asemenea faptul ca s-a ajuns deja la 12 dueluri directe la rand cu acest pronostic verde, m-a incurajat si mai mult sa il aleg cu o probabilitate mare de castig.

Kortrijk – Oostende (ora 19:30)

Pentru a completa biletul zilei cota 2, voi merge pe acelasi pronostic, dar la un meci din Jupiler Pro League din Belgia. Doua echipe care au impresionat in acest sezon prin jocul spectaculos pe care l-au practicat, sunt obligate si in aceasta seara sa isi respecte forma.

Faptul ca atat gazdele, cat si oaspetii au un golaveraj echilibrat si nu pe plus, ne arata de asemenea ca acestea ataca foarte mult, dar au si lacune mari in aparare. In 4 din ultimele 6 partide jucate de Kortrijk s-au marcat peste 2.5 goluri si chiar si in ambele porti. Oostende sta putin mai bine ajungand la 6 meciuri la rand de acest gen.

Uitandu-ne si la confruntarile directe observam ca cele 2 combatante ne-au oferit partide foarte spectaculoase, in precedentele 9 marcandu-se de cel putin 3 ori, iar in 8 din acestea au reusit sa inscrie ambele echipe.