Biletul Zilei Cota 2 24.01.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 24.01.2021 –  Dupa trei zile verzi in care ne-am asumat riscuri mai mici am decis sa ridic stacheta pentru speram a patra zi consecutiva win. Simt ca daca reusim sa trecem si de ziua de azi avem sanse bune in a recupera din pierderi si ulterior de maine sa facem un plan pentru a creste si a termina luna bine. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 24.01.2021

Ponturi pariuri Gaz Metan – Poli Iasi (ora 18:00)

Un joc intre doua echipe nevoiase si fiecare o sa incerce sa obtina victoria pentru a-si imbunatati situatia din clasament.

In 17 intalniri pina acum si-au impartit victoriile, cite 7 de fiecare, alte trei fiind remize. Insa ultimele trei confruntari s-au terminat cu succesul mediesenilor.

La oaspeti iar sunt probleme cu coronavirus,  Calcan, De Iriondo, Stan și Acosta fiind pozitivi si au intrat in izolare.

Pont: G1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Aaltach – Salzburg (ora 15:30)

Salzburg trebuie sa invinga pentru a urca pe prima pozitie, avind cu un joc mai putin si la doua puncte de actualul lider, Rapid Viena.

In deplasare au inscris de 17 ori in cele 6 partide sustinute, o medie de aproape 3 reusite de fiecare joc.

Pont: 2 @ 2-6 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Botosani – Dinamo (ora 20:00)

In Moldova oaspetii cu foarte mute absente astazi, pe linga cele mai vechi din defensiva, ale lui Grigore si Gol, astazi si fara Nemec in atac care este suspendat.

De asemenea nu a facut deplasarea nici Anton care a resimtit dureri la ultimele antrenamente si a devenit indisponibil.

In conditiile in care transferul lui Keyta la Goztepe a cazut in ultimul moment este de asteptat ca acesta sa evolueze astazi impotriva lui Dinamo.

Pont: 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

24

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !