Biletul zilei Cota 2 – 24.01.2022

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 47%
Castigate: 8/17
Unitati: 32

Nu a fost chiar cel mai bun weekend din aceasta luna, dar dupa cum am vazut impreuna procentul de bilete verzi a fost mai mare in timpul saptamanii, poate si ca oferta mai redusa ne-a obligat sa ne concentram mai mult asupra ponturilor pe care le dam. Voi miza pentru azi din nou pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota frumusica de 2.13.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 24.01.2022

Crystal Palace U23 – Liverpool U23 (ora 15:00)

Revenim la tinerii nostri care ne-au ajutat sa aducem profita acestui proiect in dese randuri si ma opresc la primul pronostic asupra unui meci din campionatul englez U23. Aici veti vedea in joc pe Crystal Palace U23 si Liverpool U23, doua echipe care nu au reusit sa aiba un parcurs constant pana acum, fapt observat si in pozitiile pe care le ocupa in acest moment.

Crystal Palace U23 este una dintre cele mai spectaculoase echipe engleze din aceasta liga, reusind sa o bage in ate de 37 de ori si sa incaseze 33 de goluri, in cele 16 etape disputate. Echipa oaspete nu se poate lauda la fel, dar totusi a depasit media de 3 goluri pe etapa.

Singurul duel direct a fost cel din tur, cand Crystal Palace U23 a castigat pe terenul lui Liverpool U23 cu scor de neprezentare si pare sa fie si de aceasta data favorita la obtinerea celor 3 puncte.

Lecco U19 – Feralpisalo U19 (ora 17:00 )

O liga de care nu am profitat pana acum este Primavera 3 din Italia, unde echipele U19 din al treilea esalon ofera de multe ori partide cu goluri multe si spectaculoase. In ciuda cotei destul de mare pentru minim 3 goluri in meci, nu concep ca Lecco U19 si Feralpisalo U19 sa nu se dezlantuie pe teren.

Echipa oaspete din aceasta seara a ajuns la 9 partide consecutive cu cel putin 3 goluri in total, dandu-ne sperante ca si in aceasta seara isi va continua traditia. Arsenal F are si ea o medie destul de buna de goluri, in 7 din precedentele 8 partide jucate marcandu-se minim 3 goluri.

Leave a Comment: