Biletul Zilei Cota 2 24.02.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 24.02.2021 –  De azi intram intr-o lupta contracronometru pentru a reusi sa salvam o luna foarte proasta pentru noi. Vor fi cinci zile in care trebuie sa nu clacam si sa obtinem in medie undeva la 180 unitati pe zi, foarte greu dar nu imposibil si pentru a reusi acest lucru trebuie sa riscam din start. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 24.02.2021

Ponturi pariuri Nimes – Lorient (ora 20:00)

Un joc probabil pe viata si pe moarte, cum s-ar spune, intre doua trupe care isi disputa existenta in prima liga franceza. gazdele pe loc retrogradabil, oaspetii pe cel de baraj si cu doua puncte in plus deocamdata.

Venirea pe banca tehnica a antrenorului Pascal Plancque a adus un suflu nou in tabara gazdelor, care dupa ce au pierdut greu, 3-4 cu Monaco, au obtinut doua succese consecutive, fara sa primeasca gol, 2-0 cu Dijon si Bordeaux.

Pe linga absenta lui Zinedine Ferhat, care este suspendat, gazdele nu vor putea conta azi in defensiva nici pe Landre si Briancon, de asemenea mijlocasul veteran, Lucas Deaux, inca nu se stie daca o sa fie refacut pina la ora jocului.

La oaspeti au mai revenit din jucatorii care au avut probleme cu coronavirus si antrenorul Christophe Pelissier  nu stie daca o sa-i aiba diseara la dispozitie pe Fontaine, Marveaux și Saunier.

In schimb revin doi mijlocasi foarte importanti in angrenajul celor de la Lorient, Abergel și Monconduit.

Pont: 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Akhisar – Istanbulspor (ora 18:00)

O partida intre doua formatii care lupta in zone diferite ale clasamentului, gazdele pentru evitarea retrogradarii, iar oaspetii pentru o clasare cit mai buna in zona playoff, pentru promovare.

Cele doua echipe vin dupa cite trei infringeri consecutive si in aceste conditii ma astept la un joc deschis in care ambele vor inscrie, deoarece sunt obligate sa iasa la joc pentru a castiga, egalul nefiind o solutie pentru nici una dintre ele, in mod special in cazul gazdelor.

Oaspetii o medie de 1,5 reusite in deplasarile de pina acum, 15 goluri in cele zece jocuri de pe terenuri straine. In conditiile in care si gazdele au o medie de aproape un gol de etapa, 8 marcate in 10 partide, ar trebui sa fim in grafic.

Pont: GG3+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

24

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !