Biletul zilei Cota 2 – 24.10.2021

biletul zilei cota 2

Ziua de duminica ne gaseste intr-o situatie prin care nu am trecut in aceasta luna, insuccesele legandu-se destul de mult, dar cu siguranta prin aceasta dubla de azi voi rupe seria rosie. Voi merge pe doua pronosticuri in care increderea depaseste 90%, iar cota biletului ajunge la 2.17.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 24.10.2021

Brondby – FC Copenhaga (ora 15:00)

Derbyul zilei din Danemarca ne aduce fata in fata pe echipa de pe locul 6 si cea care ocupa a doua pozitie de pe podium. Acest lucru ne va garanta suspansul, dar in acelasi timp ma astept ca spectacolul sa nu se lase asteptat.

Oaspetii vin dupa 6 meciuri consecutive in care pronosticul de GG sau 3+ a fost castigator, aratand o foame mare in ofensiva, dar si carente destul de mari in defensiva. De asemenea Brondby se poate lauda ca a avut parte de 4 din ultimele 6 partide disputate de goluri in ambele porti sau minim 3 in total.

De asemenea faptul ca s-a ajuns deja la 5 dueluri directe la rand cu acest pronostic verde, m-a incurajat si mai mult sa il aleg cu o probabilitate mare de castig.

Barcelona – Real Madrid (ora 17:15)

In cea mai importanta confruntare din acest sezon, sau cum se mai numeste „El Clasico”, Barcelona va primi vizita galacticilor ai lui Zidane. Este un derby in care ambele echipe au nevoie de cele 3 puncte ca de aur, motiv pentru care imi va fi greu sa cred ca vreuna din cele doua va lasa garda jos.

Totusi Real Madrid pare a fi mai forma decat echipa gazda, avand 17 puncte acumulate din cele 8 etape disputate si cu un golaveraj de invidiat, cu cel mai bun atac si o defensiva mai putin buna. Aceasta diferenta de doar 2 puncte intre cele doua este una foarte mica si se poate remedia chiar de acum.

Uitandu-ne si la confruntarile directe observam ca cele 2 combatante ne-au oferit partide foarte spectaculoase, iar in ultimele 4 de acest gen Real Madrid nu a oierdut.