Biletul Zilei Cota 2 25.01.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 25.01.2021 –  O zi urata si ca vreme afara si ca oferta disponibila si dupa ce am fluctuat intre diferite variante am ales sa merg pe o cota 2 formata din doua partide, o combinatie spaniola-turca, pe care sper sa o inverzim pentru a 5 oara consecutiv. Dorim sa continuam seria buna pentru a reusi sa incepem sa si producem ceva unitati, dupa o perioada cenusie. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 25.01.2021

Ponturi pariuri Bilbao – Getafe (ora 22:00)

Un joc intre doua formatii in forma in ultimele runde si gratie rezultatelor obtinute au inceput sa urce si in clasament, Bilbao pe 13, oaspetii pe pozitia 12 cu doua puncte mai mult.

Dupa trei victorii consecutive, din care una in fata Barcelonei in prelungiri, cind au cucerit Supercupa Spaniei, bascii sunt foarte motivati si cu un moral robust si spera sa sparga „gheata” si in LaLiga.

In ultima perioada remiza a fost cel mai des intalnita in confruntarile dintre cele doua, de cinci ori in 7 jocuri, inclusiv 1-1 in jocul tur de pe Colisseum Alfonso Perez.

Confruntari cu putine goluri, o singura data in ultimele opt intalniri, 2-2 in 2018, cind am avut peste 2,5 goluri. Nu ar fi exclus sa avem parte de o remiza si azi, doar ca speram sa se marcheze.

Antrenorul lui Bilbao, Marcelino, are patru succese din cinci jocuri de cind a preluat echipa basca, singura infringere fiind greu cu Barcelona, 2-3 in campionat.

Cam cu tot ce au mai bun la ora jocului, gazdele doar o absenta, Peru Nolaskoain, in timp ce Pepe Bordalas, antrenorul lui Getafe, nu se poate baza pe serviciile lui Enes Unal și Cucho Hernandez.

Pont: G1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Alanyaspor – Ankaragucu (ora 18:00)

Teoretic gazdele ar trebui sa castige usor fiind si mari favorite in fata unei echipe care a reusit runda trecuta in fata celor de la Kasimpasa, 1-0, sa intrerupa sirul a trei infringeri consecutive.

Avind opt reusite in cele noua deplasari merg astazi pe ambitia oaspetilor de a scoate ceva, fiind angrenati in lupta pentru evitarea retrogradarii, si sper ca vor reusi sa marcheze cel putin un gol.

Pont: O 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

25

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !