Biletul zilei Cota 2 – 25.01.2022

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 47%
Castigate: 8/17
Unitati: 32

Nu imi place sa ma plang, dar a doua zi la rand pierdem biletul la un singur gol la un meci de la care aveam asteptari foarte mari. Pentru aceasta zi voi schimba putin macazul si voi paria pe un singur pronostic pe goluri, care ne aduce o cota de 2.05.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 25.01.2022

Mannheim – Viktoria Koln (ora 20:00)

Pentru ziua de marti voi apela la o confruntare din 3. Liga din Germania, unde 2 echipe cu pretentii diferite in acest sezon se vor duela pe Carl-Benz Stadion din Mannheim. Runda 23 le aduce fata in fata pe Mannheim si Viktoria Koln si singura solutie pentru acestea sunt cele 3 puncte, prima luptandu-se pentru promovare, iar cea din urma incearca sa scape de zona inferioara a clasamentului.

Daca luam ca reper ultimele 10 partide jucate de acestea, observam ca echipa gazda a inregistrat 8 cu minim 3 goluri si tot atatea cu goluri in ambele parti, iar de cealalta parte oaspetii au 7 cu cel putin 3 goluri si si 5 cu goluri in ambele porti.

Un argument important pentru care voi paria pe pronosticul ambele echipe inscriu si peste 2.5 goluri in meci este acela ca in toate cele 5 dueluri directe s-a intamplat acest lucru.

Leave a Comment: