Biletul zilei Cota 2 – 25.09.2021

Pentru aceasta zi de sambata v-am pregatit o dubla formata din 2 meciuri, la care cu siguranta spectacolul va fi prezent, iar golurile nu vor lipsi. Chiar daca mai sunt sanse mici sa terminam pe plus luna aceasta, va garantez ca toate meciurile alese sunt foarte bine analizate, motiv pentru care aproape toate biletele pierdute in aceasta luna au fost ratate la un singur gol si mai nou la un corner.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 25.09.2021

Waregem – Kortrijk (ora 19:30)

Jupiler Pro League ramane in continuare una care ne ofera partide memorabile, cu rezultate uneori chiar surprinzatoare, dar putine dintre acestea se termina fara gol marcat. Cele 2 dueliste din aceasta confruntare sunt unele din aceste echipe, care nu prea se menajeaza si nu o vor face nici in aceasta seara.

Echipa gazda a avut parte de minim 3 goluri in 6 din ultimele 7 partide jucate, iar Kortrijk in 2 din precendetele 3.

In 5 din ultimele 7 confruntari directe s-au marcat cel putin 3 goluri, cel mai mare scor fiind inregistrat in anul 2019, cand Kortrijk a castigat cu 4-2.

Servette – Lausanne (ora 21:30)

Sambata de la ora 21:30, vom avea un duel foarte interesant, intre 2 echipe care vin dupa o etapa in care nu au reusit sa castige, oaspetii fiind invinsi chiar la scor de Lausanne.

Observam ca ambele echipe au avut parte de 7 runde, in care media de goluri este in jurul cifrei 4, Servette avand un golaveraj de 15-13, iar Lausanne 8-18.

Cele 2 combatante din aceasta seara, s-au intalnit de foarte multe ori pana acum, si in 4 din ultimele 5, baremul minim de 3 goluri s-a atins, in toate acestea 4 impunandu-se Lausanne.

Leave a Comment: