Biletul zilei Cota 2 – 25.11.2021

bz cota 2

Ziua de joi ne pregateste foarte multe partide din doua competitii europene, unde pana acum am avut parte de multe dueluri spectaculoase, chiar daca sunt considerate mult mai slabe decat Liga Campionilor. Pentru azi v-am pregatit o dubla din Uefa Conference League, impreuna ajungand la o cota de 2.15.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 25.11.2021

Flora – Partizan (ora 17:30)

Primul pronostic este de la partida dintre echipa estoniana Flora si mult mai bine cotata Partizan, din Serbia si mai exact voi merge pe echipa oaspete care pare a porni cu o sansa in plus. Pentru a-si asigura si calificarea matematic sarbii sunt obligati sa castige in aceasta seara si ar trebui sa nu aiba prea mari emotii, avand in vedere ca estonienii nu au reusit sa castige pana acum in aceasta competitie.

Echipa oaspete vine dupa 6 meciuri la rand in care a terminat neinvinsa, cu 4 victorii si 2 rezultate de egalitate. De asemenea in aceasta grupa doar Gent a reusit sa ii invinga pe sarbi.

Cele doua combatante din aceasta seara s-au intalnit de 3 ori pana acum si de fiecare data Partizan a castigat, ultimul duel fiind cel din tur cand Markovic a marcat 2 goluri si singurele din aceasta partida.

Lincoln – Copenhaga (ora 19:45 )

Facem ce facem si ramanem in continuare in Europa Conference League si pentru cel de-al doilea pariu, mizand pe aceeasi competitie care a reprezentat o prioritate pentru mine in aceasta zi. Este a doua partida care mi-a atras atentia, intalnindu-se doua echipe cu pretentii diferite in acest sezon european .

Echipa oaspete se poate lauda ca porneste cu prima sansa la calificare de pe prima pozitie, fiind obligata sa castige categoric duelul din aceasta seara. De asemenea Lincoln este in partea opusa, fara punct acumulat pana acum si cu un golavera de 2 la 11.

In confruntarea din tur danezii s-au impus cu scorul de 3-1, si ma astept si acum sa nu aiba prea mari emotii in a castiga si sa o bage in ate de cel putin 2 ori.