Biletul zilei Cota 2 – 26.01.2022

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 47%
Castigate: 8/17
Unitati: 32

Am intrat in ultimele zile din luna ianuarie si ma astept sa terminam cu o serie de bilete castigatoare sa nu punem in pericol profitul obtinut pana acum. Voi miza pentru azi pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota de 2.48.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 26.01.2022

Udinese U19 – Cremonese U19 (ora 15:00)

Am revenit din nou la o competitie ce ne-a adus satisfactii de cateva ori, mai exact Campionatul de tineri U19 din Italia, unde voi merge din nou pe un pronostic pe goluri la duelul dintre Udinese U19 si Cremonese U19. Ma astept sa vad un duel echilibrat, dar si spectaculos in acelasi timp in care sa se marcheze cel putin 3 goluri.

Udinese U19 are o medie de peste 3 goluri pe etapa si incearca sa ajunga in primele 3 echipe in clasament, fapt ce o obliga sa obtina cele 3 puncte puse in joc si sa se distanteze cat mai mult de adversara din aceasta seara. Cu siguranta aceasta va incerca sa atace foarte mult, fapt ce va da sanse mari si adversarilor. Echipa oaspete este cunoscuta pentru apetitul ofensiv, in 4 din ultimele 5 partide jucate inscriindu-se peste 2.5 goluri.

In precedenta confruntare directa Udinese U19 a castigat cu scorul de 3-2, baremul de 3 goluri indeplinindu-se inca din prima parte.

Zwickau – Braunschweig (ora 20:00 )

Una din cele mai importante partide ale zilei este din 3. Liga Germania, ce ni le aduce in prim-plan pe 2 echipe care au obiective diferite pentru acest sezon, Zwickau incercand sa scape de partea inferioara a clasamentului, iar oaspetii au ca tel promovarea. Acest duel va avea loc pe GGZ-Arena Zwickau din Zwickau si va conta pentru runda cu numarul 23.

Se intalnesc 2 echipe frumoase care trec printr-o forma buna, prima cu 2 victorii consecutive si Braunschweig cu 5 meciuri fara infrangere. In 9 din ultimele 10 partide jucate de Zwickau s-au marcat peste 2.5 goluri sau cel putin unul in fiecare poarta. De asemenea in 3 din precedentele 4 meciuri jucate de Braunschweig s-a inscris de fiecare parte sau minim 3 in total.

S-a ajuns deja la 6 confruntari directe, iar in 4 din acestea pronosticul dat de mine s-a inverzit.

biletul zilei cota 2 26012022

Leave a Comment: