Biletul Zilei Cota 2 26.05.2021

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 26.05.2021 –  Pentru azi m-am oprit asupra partidei din Banie dintre o formatie euforica a gazdelor, care inca mai sarbatoreste cucerirea Cupei Romaniei, si trupa lui Ilie Poenaru, oaspetii fiind foarte motivati in a castiga si a intra astfel in posesia primelor promise de conducere, in cazul obtinerii locului 5 in clasamentul final. Sa avem bafta si profit!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 26.05.2021

Ponturi pariuri Univ. Craiova – Academica Clinceni (ora 18:30)

Oltenii si-au asigurat pozitia 3 in clasament si au cucerit Cupe Romaniei si astfel si-au indeplinit obiectivul, obtinerea unui trofeu in sezonul actual.

Succesul a fost celebrat inca de sambata dupa treminarea finalei de la Ploiesti, impreuna cu cei 1000 de fani prezenti la joc. Apoi a continuat duminica in centrul Craiovei astfel incit in tabara gazdelor se simte deja „o briza” de vacanta.

Intalnesc echipa care poate le-a pus cele mai multe probleme si in fata careia nu a reusit sa inscrie in sezonul ce se termina, trei partide in care am consemnat doua victorii ale trupei lui Poenaru, ambele cu 1-0, si o remiza alba, 0-0.

Oaspetii au venit in Banie foarte motivati sa castige ,scopul fiind locul 5 in clasamentul final, ceea ce ar insemna bonusuri finaciacre. O clasare ce ar aduce o prima totala de 100.000 euro, bani ce ar urma sa fie impartiti intre jucatori in functie de minutele jucate, la care s-ar adauga si o suma mai mare din drepturile de televizare.

Sarcina oaspetilor ar putea fi usurata in conditiile in care antrenorul grec Ouzounids a declarat ca o sa dea credit si altor fotbalisti, care au evoluat mai putin, pentru a-si forma o imagine in perspectiva viitorului sezon.

La oaspeti antrenorul Ilie Poenaru a tinut sa precizeze ca indiferent de cine o sa fie in teren la olteni, elevii sai sunt foarte motivati pentru a face un joc bun si vor evolua cu gindul doar la victorie.

Daca oltenii vin dupa o serie neagra, inaintea succesului de la Giurgiu cu FCSB, 1-0, aveau patru infringeri consecutive, Clinceni este neinvinsa de trei etape, doua succese si o remiza.

Pont: PsF 2 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

26

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !