Biletul zilei Cota 2 – 26.07.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 66.7%
Castigate: 12/18
Unitati: 787

Chiar daca oferta de azi nu ne-a ajutat foarte mult, ma astept sa inregistram un nou bilet verde, increderea in acesta fiind una in jurul procentului de 80%, una destul de ridicata pentru o zi de luni cu multe partide amicale. Dubla oferita in bilet este una pe goluri si ajunge la cota 2.05.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 26.07.2021

Wisla – Zaglebie (ora 19:00)

Ultima partida a rundei cu numarul 1 din prima liga poloneza, ne propune un duel foarte interesant intre 2 echipe, care n-au impresionat in sezonul precedent . Echipa gazda a terminat in partea inferioara a clasamentului, iar Zaglebiea luptat pana in ultimele etape pentru un loc in Europa Conference League.

Neputinta acestora s-a vazut si in golaverajul pe care l-au avut, ambele terminand pe minus, dupa cele 30 de etape disputate. Ultimele 2 runde jucate de acestea au fost unele care au inverzit pronosticul Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri..

Cele 2 combatante s-au confruntat de foarte multe ori, iar in 13 din ultimele 15 intalniri, s-a marcat cel putin un gol in fiecare poarta, sau la final am avut minim 3 goluri.

U Craiova 1948 – Dinamo Bucuresti (ora 21:30)

Ziua de luni ne pregateste o singura partida din etapa 2 din Liga 1 Romania, aceasta fiind si un duel, care in trecut reprezenta un derby. M-am oprit asupra acestui duel dintre nou-promovata din Craiova si alb-rosi din Bucuresti, deoarece ma astept sa vedem un meci incrancenat, dar si in care sa se marcheze goluri.

In partidele de debut pentru ambele echipe, au inregistrat acelasi scor, 3-2, numai ca oltenii au pierdut impotriva campioanei, iar „cainii rosii” au castigat in extremis impotriva lui Voluntari. In ciuda cotelor destul de mari oferite de bookmakeri pentru goluri in acest meci, eu consider ca avem sanse mari sa vedem cele 2 goluri propuse de mine inca din prima repriza.

Se vor duela doua defensive destul de slabe, care cu siguranta vor gresi si in aceasta seara cel putin de 2 ori. Eu voi forta la aceasta partida pe un bilet separat pe pronosticul Ambele echipe inscriu si Peste 2.5 goluri, care ajunge la Betano la o cota de 2.60

Leave a Comment: