Biletul zilei Cota 2 – 26.09.2021

Incheiem saptamana cu un nou bilet pe goluri, format din 2 evenimente, ambele fiind foarte importante pentru echipele implicate in acestea. 2.08 este cota formata din cele 2 pronosticuri cu probabilitate de reusita de peste 90%.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 26.09.2021

Luzern – Lugano (ora 15:15)

Super League din Elvetia ne arata in continuare ca majoritatea partidelor nu pacalesc fotbalul, incercand sa isi multumeasca proprii suporteri. In aceasta dupa-amiaza se vor intalni doua echipe cu defensive destul de slabe, fapt datorat si fotbalului ofensiv practicat.

Echipa gazda a ajuns la 5 partide consecutive in care pronosticul ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri a fost castigator. De asemenea Lugano ne-a oferit acest pont, castigator in 5 din ultimele 6 meciuri.

Daca ne uitam la confruntarile directe vedem ca in 8 din precedentele 10 de acest gen, au marcat ambele echipe.

Arsenal – Tottenham (ora 18:30)

Emirates Stadium va fi scena de lupta in derby-ul londonez dintre Arsenal si Tottenham, 2 echipe care nu au impresionat in acest inceput de sezon. Amandoua au un golaveraj negativ, aflandu-se la distanta de 3 puncte una de cealalta.

In 4 din ultimele 5 meciuri oficiale jucate de tunari, s-a marcat cel putin o data in prima parte. De asemenea in 6 din precedentele 8 partide disputate de Tottenham, nu a lipsit golul din prima repriza.

Cele 2 combatante din aceasta seara, s-au intalnit de foarte multe ori pana acum, si s-a ajuns deja la 7 confruntari consecutive in care s-a inscris in prima repriza.

Leave a Comment: