Biletul Zilei Cota 2 27.01.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 27.01.2021 –  Am iesit iar din tiparul ultimelor zile, cind am reusit cinci verzi consecutive, si desi ieri am intrerupt seria am decis sa merg tot pe jocurile din campionatul nostru. Partide in care, chiar daca in majoritatea timpului variantele oferite au fost bine gandite, rezultatele ne-au cam dezamagit crunt si ne-au adus intr-o situatie grea, in prima parte a lunii ianuarie. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 27.01.2021

Ponturi pariuri Poli Iasi – UTA (ora 17:30)

O confruntare intre doua echipe care au trecut prin clipe de cosmar in ultimele jocuri de pe teren propriu si au pierdut pe final, iesenii in derbiul Moldovei cu Botosani, 0-1, gol in min 90, respectiv aradenii acasa cu FC Arges dupa 1-0 in min 85 au incasat doua goluri in prelungiri, 1-2.

Iesenii vor juca si pentru antrenorul Daniel Pancu care a primit un ultimatum de la primarul Mihai Chirica, acesta spunind ca nu mai este dispus sa accepte umilinte, astfel ca in cazul unui nou esec nu ar fi exclus ca antrenorul gazdelor sa aiba probleme .

Antrenorul oaspetilor, Laszlo Balint, nu i are azi la dispozitie pe fundasii Benga și Roumpoulakou, ambii suspendați, iar atacantul Hora este accidentat.

Pont: G 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Clinceni – Botosani (ora 14:30)

Gazdele cauta prima victorie in 2021 dupa trei jocuri in care au scos doar un singutr punct, egalul cu Hermannstadt, si doua infringeri. De partea cealalta moldovenii vin dupa doua victorii fara gol primit, 4-0 cu Dinamo si 1-0 la Iasi.

Ilfovenii au ajuns la cinci etape fara succes si spera sa-l obtina azi in fata unui adversar care nu a reusit pina acum nici o victorie impotriva lor in prima liga, fiind consemnate trei remize, 0-0, 1-1 si 2-2.

Trupa pregatita de Marius Croitoru are un moral foarte bun, Botosaniul a pierdut o singura partida din ultimele noua oficiale. De asemenea un atacant in mare forma, Keyta, care a ratat transferul la Gozetpe, si a inscris cu Dinamo de doua ori ajungind la 11 goluri.

Pont: G 1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

27

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !