Biletul zilei Cota 2 – 27.01.2022

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 8/16
Unitati: 132

Se anunta o zi destul de grea fiind ziua cu cea mai slaba oferta si recunosc ca nu mi-a fost usor sa aleg pronosticurile pentru biletul de azi. Voi miza pentru azi pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota de 2.05.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 27.01.2022

Estoril – Arouca (ora 22:15)

Nu am mai jucat de mult timp pe un meci din prima liga portugheza, preferand mai degraba ligi inferioare sau de tineret, dar mi-au atras atentia cele 2 echipe din aceasta seara, ambele fiind obligate sa obtina cele 3 puncte. Niciuna dintre cele 2 nu se poate mandri cu parcursul de pana acum in campionat, prima avand 5 meciuri consecutive fara victorie, iar Arouca sta chiar mai rau cu doar 14 puncte obtinute in 18 etape.

Totusi din punct de vedere al golurilor observam ca echipa gazda a avut parte de cel putin 2 goluri in 7 din ultimele 9 meciuri, Arouca a ajuns la 9 partide la rand cu peste 1.5 goluri.

In precedenta confruntare directa Estoril a castigat cu scorul de 2-0 reusind sa marcheze cate un gol in fiecare repriza.

Ecuador – Brazilia (ora 23:00 )

Una din cele mai importante partide ale zilei este din calificarile pentru Cupa Mondiala din zona America de Sud, si ni le aduce in prim-plan pe 2 echipe favorite la calificarea directa. Brazilienii sunt deja calificati in acest moment si cu siguranta nu vor alinia cel mai bun 11, dar nu ma astept sa cedeze usor in fata Ecuadorului.

Primul feefling cand am vazut acest meci a fost sa pariez ca ambele echipe inscriu, pronostic care are o cota apropiata de 2, dar voi alege ceva mai sigur, cel putin 2 goluri in total. Acest pont s-a realizat la 5 din ultimele 7 meciuri disputate de echipa gazda din aceasta seara. In ciuda celor 2 deplasari cu scor alb avute de Brazilia, ma astept sa vedem la Quito un meci mai spectaculos, echipa gazda incercand sa obtina cele 3 puncte fortand mai mult in atac.

Precedentele 4 confruntari directe au inregistrat peste 1.5 goluri in total si cu siguranta nici de aceasta data nu vor renunta la spectacol.

Leave a Comment: