Caută
Close this search box.

Biletul zilei Cota 2 – 27.11.2021

bz cota 2

Oferta pentru azi este una foarte complexa cu foarte multe partide interesante din campionate cunoscute sau mai putin cunoscute. Cota 2.20 este una formata dintr-un singur pronostic si acela pe goluri, unul in care am o incredere de peste 90% .

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 27.11.2021

Schweinfurt – Burghausen (ora 15:00)

Chiar daca ziua de sambata este una speciala, nu pot sa nu profit din nou de un duel din Regionalliga Bayern, intre echipa preferata mie pentru goluri marcate in prima repriza si Burghausen. Vom vedea la lucru doua echipe care trec prin forme diferite, gazdele ajungand la o serie de 7 meciuri fara infrangere, iar oaspetii la polul opus cu 5 partide fara victorie.

Schweinfurt este una dintre cele mai prolifice privind golurile in prima repriza, avand astfel de reusite in 9 din ultimele 10 partide. Mizez foarte mult pe aceasta cand ma gandesc la marcarea a minim 2 goluri in prima repriza, avand un golaveraj foarte bun, cu 67 de goluri inscrise si doar 26 incasate.

Cu siguranta vom vedea o partida deschisa oricarui rezultat, dar cu un start furibund din partea celor doua combatante din aceasta seara. In 5 din precedentele 6 confruntari directe s-au marcat peste 1.5 goluri in prima repriza.