Biletul zilei Cota 2 – 28.01.2022

Forma Biletul Zilei Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 8/16
Unitati: 132

In ciuda ghinionului de care am avut parte in ultima perioada nu vreau sa concep ca nu terminam cu o serie de bilete verzi si trebuie sa aratam ca biletele rosii au fost doar o intamplare. Voi miza pentru azi pe o dubla pe goluri, aceasta aducandu-ne o cota de 2.23.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 28.01.2022

Cagliari U19 – AS Roma U19 (ora 13:30)

Chiar daca oferta de pariere pe fotbal incepe sa creasca o data cu vinerea, noi ramanem pe competitiile care ne aduc profit de obicei si ramanem in Italia U19. Runda a 15 a din Primavera 1 ni le aduce in derby-ul campionatului pe primele 2 clasate, tinerii romani aflandu-se pe prima pozitie la o diferenta de 8 puncte fata de adversara din aceasta seara, chiar daca are si un meci in minus.

Totusi din punct de vedere al golurilor observam ca echipa gazda a avut parte de cel putin 3 goluri in ultimele 3 meciuri, iar AS Roma U19 se poate lauda cu acest lucru in 4 din precedentele 6 partide disputate.

Cele 2 echipe s-au confruntat de 7 ori pana acum si in 6 din acestea s-au marcat peste 3.5 goluri si de fiecare data s-a inscris cel putin un gol in fiecare poarta.

Charlton U23 – QPR U23 (ora 15:00 )

Una din competitiile care ne-a furnizat in majoritatea cazurilor pariuri castigatoare a fost cea din Anglia U23 si nu putem sa ratam in aceasta zi duelul dintre Charlton U23 si QPR U23. Sunt 2 echipe care au fost implicate in multe partide spectaculoase si toti ne asteptam sa vedem si in aceasta dupa-amiaza multe goluri si de ce nu, rasturnari de situatii.

Charlton U23 ne-a oferit in 12 din precedentele 15 meciuri jucate minim 3 goluri si in 12 a reusit sa marcheze, dar sa si incaseze cel putin un gol. Ultima clasata in acest campionat a ajuns la 4 meciuri consecutive in care s-au inscris Peste 4.5 goluri si sunt sanse mari sa continue aceasta seara.

In toate cele 9 confruntari directe pronosticul oferit de mine pentru azi, a iesit lejer, acesta fiind un argument in plus sa nu avem prea mari emotii.

Leave a Comment: