Biletul Zilei Cota 2 28.03.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 28.03.2021 –  Astazi cota 2 initial am vrut sa o dau pe doua partide de la campionatul U21, victoria danezilor cu Islanda si ambele marcheaza la confruntarea dintre Portugalia si Anglia. Ulterior mi-am adus aminte ca se disputa ultima runda din regulat la liga secunda si am schimbat „macazul”, sper ca nu voi fi tradat again de romani. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 28.03.2021

Ponturi pariuri Metaloglobus – Rapid (ora 15:00)

In Pantelimon azi o comfruntare de totul sau nimic, egalul nefiind o solutie pentru niciuna dintre formatii si care ar scoate din playoff ambele trupe, avind cite 30 de puncte inaintea jocului direct.

Metaloglobus o nuca tare pe propriul teren, o singura infringere 1-2 in fata Viitorului Tg. Jiu in noiembrie 2020. In rest cinci succese si trei remize, un onorant loc 3 intr-un clasament al disputelor acasa, unde au reusit sa puncteze de 17 ori in noua jocuri, o medie de aproape doua reusite de partida.

Principalii „dusmani” ai giulestenilor sunt astazi fratii Herea, Ovidiu si Claudiu, care au inscris pina acum 15 goluri, 11 reusite de fostul fotbalist al Rapidului, golgeterul la zi al ligii secunde, si patru in dreptul lui Claudiu.

La Rapid, dupa despartirea de Nicolae Grigore, a revenit ca principal pe banca tehnica secundul MIhai Iosif, acesta obtinind duminica trecuta si primul succes pentru bucuresteni in 2021 surclasind pur si simplu Dunarea Calarasi, 4-0.

Oaspetii sunt echipa cu cele mai multe jocuri de minim trei reusite, 13 din cele 18 disputate pina acum si au inscris de 13 ori in noua jocuri in conditii de deplasare.

Pont: GG 3+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri CSM Resita – U Craiova (ora 15:00)

Oltenii prind playofful matematic si cu o remiza azi, indiferent de rezultatele inregistrate in celelalte jocuri.

Craiova si-a complicat situatia pe final de sezon, dupa ce mult timp a fost lider autoritar in liga secunda. Fara succes in ultimele 4 runde, doua egaluri si doua infringeri, oltenii au ajuns sa tremure putin inaintea inchiderii sezonului regulat.

Desi au adunat putine puncte, 14 din cele 27 maxim posibile, noua jocuri in deplasare, craiovenii lui Mititelu au o singura partida pierduta afara, 0-1 la U Cluj.

Resitenii sunt intr-o situatie proasta si au ramas si fara antrenor, Alin Minteuan dindu-si demisia dupa catastrofalul 0-6 de la Recea, interimar fiind azi fostul secund Călin Cheregi,

Gazdele au cel mai slab atac din liga secunda, doar 10 reusite in 18 jocuri, un gol marcat la doua jocuri.

Pont: x2 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

28.03

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !