Biletul zilei Cota 2 – 28.06.2021

biletul zilei cota 2

Nu ma pot lauda cu o forma prea buna, ghinionul fiind la ordinea zilei la ultimele bilete formate. Voi incerca totusi sa imi revin prin pronosticuri de la meciuri care par sa ne ofere cotele dorite si sa aiba sanse cat mai mari de reusita.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 28.06.2021

Gimcheon Sangmu – Asan (ora 13:30)

K League 2 ne-a pregatit pentru prima zi din saptamana doua partide din runda 18, iar eu m-am aplecat asupra duelului dintre locul 4 si locul 9, unde voi merge dupa cum v-am obisnuit pe un pont pe goluri. Se vor confrunta cea mai buna echipa de pe teren propriu, cu cea mai slaba din deplasare, prima reusind sa obtina 18 puncte din 24 posibile, iar Asan doar 5 din 21.

Sangmu vine dupa 5 meciuri la rand in care s-au marcat cel putin 2 goluri, 3 din acestea oferindu-ne chiar peste acest barem. In 3 din precedentele 4 deplasari avute de Asan nu ne-au lipsit golurile, avand parte de acestea chiar in ambele porti.

Un criteriu important in alegerea pronosticului de peste 1.5 goluri in meci a fost si cel din prisma confruntarilor directe, in toate cele 10 disputate inscriindu-se minim 2 goluri.

Akranes – Keflavik (ora 22:15)

Unul din singurele campionate ramase in aceasta perioada cu meciuri spectaculoase, in care se marcheaza foarte mult este prima liga din Islanda. Pentru aceasta seara vom avea 3 partide la aceeasi ore, dar singura la care siguranta de castig este de peste 90% este dintre lanterna rosie a campionatului si locul 9.

Ambele echipe au o medie de peste 3 goluri in etapele jucate pana acum, si un detaliu important este ca amandoua sunt pe minus cu golaverajul, Akranes avand cea mai slaba defensiva cu 20 de goluri incasate.

Echipa gazda a avut cel putin 3 goluri in 5 din ultimele 6 meciuri disputate. De asemenea in duelurile directe s-a ajuns deja la 12 consecutive in care desfasurarea meciurilor a dus catre cel putin 3 goluri, cele mai multe fiind in victoria lui Keflavik din anul 2013 cu scorul de 5-4.