Biletul zilei Cota 2 – 28.11.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 56%
Castigate: 15/27
Unitati: 418

Dupa ce ziua de ieri ne-a adus profit destul de usor, echipa germana care m-a ajutat foarte mult in aceasta luna reusind sa practice din nou un fotbal spectaculos inca din prima parte, ma astept sa incheiem aceasta saptamana cu un nou verde. Pentru azi v-am pregatit o cota de 2.17 formata din 2 pronosticuri foarte interesante.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 28.11.2021

Real Calepina – Leon (ora 15:30)

Pentru primul pronostic vom ateriza in Italia Serie D Group B, unde am gasit un duel care mie mi-a atras atentia, confruntandu-se in aceasta dupa amiaza doua echipe aflate la egalitate de puncte dupa 12 runde disputate. Real Calepina va primi vizita uneia dintre cele mai frumoase echipe, Leon, care nu prea „stie” sa se apere, practicand un fotbal foarte ofensiv.

Echipa gazda vine dupa 5 meciuri la rand in care s-au marcat peste 0.5 goluri in prima repriza. De asemenea in 11 din cele 12 runde disputate de Leon s-a inscris minim un gol in prima parte.

Cele doua combatante din aceasta seara nu s-au mai intalnit vreodata pana acum dar totusi ma astept sa vedem un meci cu un debut spectaculos si de ce nu cu rasturnari de situatii, fapt ce ne-ar ajuta sa inverzim pronosticul.

Antwerp – Oostende (ora 22:00 )

Chiar daca Jupiler Pro League este cunoscuta pentru partidele in care avem parte de foarte multe goluri, de aceasta data voi alege un pronostic pe cornere, unul in care am incredere de peste 90%. Locul 2 va intalni echipa de pe pozitia 15, una care pana acum a practicat un fotbal pagubos, fapt observat si din golaveraj, 19-32.

Echipa gazda se poate lauda cu faptul ca in 8 din ultimele 10 partide jucate in toate competitiile in care este implicata au fost peste 9.5 cornere. De asemenea si Oostende a avut minim 10 cornere in 3 din precedentele 4 etape disputate.

In ultimele 10 confruntari directe au fost cel putin 10 cornere doar de 6 ori, dar asta nu imi schimba deloc pronosticul, avand mare incredere in feeling-ul meu pentru azi.

Leave a Comment: